Napisano 22 Wrzesień 200618 l 300 (2007): Promo Trailer Scoop >> http://mftm.blogspot.com/2006/09/300-2007-promo-trailer-scoop.html
Napisano 22 Wrzesień 200618 l mmm film zapowiada sie naprawde ciekawie, klimat troche jak w gladiatorze yeah! :) OT uuh jak ja nie lubie jak fimy są zagnieżdżone na stronce bleh
Napisano 22 Wrzesień 200618 l No, nareszcie ktoś się wziął za ekranizację jednej z moich ulubionych bitew starożytności, czyli oblężenia wąwozu Termopile. Ciekawe, do jakiego stopnia będą sie trzymać realiów historycznych?
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Autor "Ciekawe, do jakiego stopnia będą sie trzymać realiów historycznych?" Obawiam się, że w małym stopniu
Napisano 22 Wrzesień 200618 l ten film jest na podstawie komiksu:P wiec na jakies "realia" nie licz:D ale ja czekam zwiastun zapowiada sie przynajmniej "akcyjnie":)
Napisano 22 Wrzesień 200618 l W takiej dość fantastycznej stylistyce jest ten film robiony...z rozmachem. W dość ciekawej formie chyba nam chcą przedstawić tą opowieść
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Komiksu? Uuuuu! No, ale bywają przecież dobre komiksy. Przykład? "Strefa Cienia" oraz klasyki takie, jak "Thorgal" lub "Sin City", którego ekranizację widzieli chyba wszyscy tutaj. A jak ktoś nie widział, to powinien zobaczyć, to jest "lektura obowiązkowa". :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Ja nie wiedziałem;) I nie podobało mi się, że w tym fiulmie samochód potrąca kolesia kilka razy a ten wstaje i idzie dalej jagby nigdy nic. Taki patent był domeną Batmana...albo Supermana
Napisano 27 Wrzesień 200618 l No, gdzieniegdzie kolory są... A co do potrącania przez samochód; przeciez to jest Mickey Rourke Niepokonany...