Napisano 23 Wrzesień 200618 l 'apartamentowiec' w swinoujsciu.koncepcja do wewnetrznego konkursu.wymagany byl budynek 3 kondygnacyjny z dachem mieszczacym kolejne 2 kondygnacje poniewaz w otoczeniu sa wlasnie takie budynki z dachami mansardowymi. zaryzykowalismy koncepcje takiego oto dachu.c&c łelkom:]
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Przyjemny projekcik, podoba mi się. Widze sporo niedociągniec od stony graficznej ale architektura ok.
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Latarnie dramatycznie polskie.. no ale wiadomo..graficznie mozna bylo lepiej (zapewne czas bo umiejetnosci i potencjal jest) a co do samej architektury to mi sie podoba wiec generalnie duzy plus za pracke pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200618 l nie dla betonowych bloków na dachu. projekt całkiem przyjemny. :) Pozdrawiam.
Napisano 23 Wrzesień 200618 l spoko domek. trochę jednak "fuck the context" bo w sumie też nie pokazałeś kontekstu ;) ale jak ja bym coś takiego zrobił byłbym dumy z siebie :D:D
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Mi się troche nie podoba to ze wystające balkony sa raz po lewej raz po prawej. IMHO fajno by bylo jak by wystające w jednym pionie, niewystajace w drugim :D (o ile takie rozwiązanie jest możliwe :) ) Całośc jak najbardziej fajna :)
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Autor szefostwo stwierdzilo ze ma byc wesolo.dodalem kilka krzaczkow i cieplejsze kolory.render nie jest najwyzszej klasy ale jutro dedlajn wiec to juz koniec.dzieki za komenty:]
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Żeby był weselszy to niebo mogłeś dać bardziej słoneczne. Takie jak np. dziś jest. Weselej jest, tylko pochmurno - na burzę się zanosi na tej wizce ;) A no i domek wyszedł jakby się trochę .. gibał. zapadał do prawej. Nie wiem czy to złudzenie, czy trochę Ci się przekrzywiło, ale jest wrażenie zapadania się... aha.. no i typo na tym nadruku trochę kiepskie jest (nad wejściem) p.s. Ten samochód widzę, żę też renderek ?
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Autor faktycznie troche sie gibnoł:/..camera corection pierwszy raz uzywalem i troche przesadzilem.czcionka jest zleceniodawcy.a o samochodzie wole sie nie rozwodzic ;>..ale tak, jest on brylka.
Napisano 25 Wrzesień 200618 l A ja widze duzy blad w modelu, te okna balkonowe jakies za niskie. Chyba ze na balkon sie po schodach wychodzi. Widac to dobrze w parterze od dluzszej fasady. O aucie juz bylo ale co tam, czemu nie ma opon? ;). Render bardzo sredni mozna bylo duzoo lepiej to zrobic, szkoda bo architektura bardzo fajna.
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Autor A ja widze duzy blad w modelu, te okna balkonowe jakies za niskie. Chyba ze na balkon sie po schodach wychodzi. Widac to dobrze w parterze od dluzszej fasady. O aucie juz bylo ale co tam, czemu nie ma opon? ;). Render bardzo sredni mozna bylo duzoo lepiej to zrobic, szkoda bo architektura bardzo fajna. okna balkonowe sa ok...poziom balkonow z bocznej elewacji sie nie zgadza.jak koncepcja przejdzie to poprawie:] -opony tez mnie zastanawiaja.w modelu byly tylko takie tarcze i jakies kólka na nich.dodalem oiltanka jako opony :] Bartek wez TY mi powiedz jak ta blache na tym dachu zamontujesz :P ale ze o co ci chodzi Z-Brush'u?
Napisano 3 Październik 200618 l jak to jak, kropelka:D a projekcik imho świetny, dom taki jakie lubie ale co do tych balkonów to padła słuszna uwaga
Napisano 3 Październik 200618 l a mi sie projekt podoba, render budynku tez niezly (nie rewelacyjny, to pewnie z powodu deadline'ow), ale domalowki w PS'ie tragiczne (zwlaszcza kwiatki na balkonach i bluszcz wzdluz klatki schodowej). pozdrawiam