Secator Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Witam wszystkich Praca skończona, wiecej już mi sie nad tym siedziec nie chce :] Wiem, za materiały mnie bedziecie krytykować (jak zawsze) :P Czekam na wszelkie komentarze. WIP: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=31289 Poly: 21k Soft: Lightwave 3d 8.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 No to bede pierwszy, model bardzo ladnie wykonany, ale render juz malo ciekawy no i masz racje materialy to ci nie poszly. Wygladaja malo realnie i na ekran mogles wrzucic jakies menu albo tapetke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 model fajny, chociaz pad troszke inny ;), nad renderem mogłes jeszcze posiedziec, w lw fajnie hdri wygląda, jakiegos area z lekkim noise fajnie wtedy cienie by wyszły no a co do shaderow to nawet ten quick share inaczej powinien wyglądac taki gumowy przezroczysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hokr Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 a mi sie bardzo podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 ...wyglądac taki gumowy przezroczysty. Hmm, nie ten model komórki. K750 nie ma przeźroczytego tego tego tylko jakies takie szaro-nieokreślone http://www.sotovik.ru/images/review/SonyEricsson/K750i/ph/SonyEricsson_K750i_2827.jpg hcpiter3d-> super portfolio masz zrobione :D edit: no dobra, troche bardziej zaokrąglone powinno to byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Spoko loko studio brzydkie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 niezle niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 studio do kitu ale tak to dobrze...:) ale dlaczego te telefony lewitują...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 jakos tak patrze na swojego koma i na twojego i jak dla mnie troche one sie roznia. Nie wiem czy twoj nie jest czasem za cienki. Aha i ciekawi mnie czy zrobilem prawy bok:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Secator - zapoznaj się z regulaminem forum [tutaj] a w szczególności z częścią dotyczącą nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat wątku poprzez edycje pierwszego (Twojego) postu na 1 stronie - przycisk w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Pozdrawiam. Hindus. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 fajny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 szkoda ze taki paskudy telefon bo model całkiem całkiem ale światło mi się komplenie nie podoba, moze jakby ciekawsze studio albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi