Bhaal Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 siemka takie pytanko mam: bywa ktoś na tym chacie co jest na głównej stronce? ile razy tam nie byłem to ogarniała mnie przeraźliwa pustka :> a może jakieś tajne masońskie spotkania się tam odbywają o jakiś konkretnych porach? pozdro
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 ja tam zagładam od czasu do czasu ale też zastaje pustki:)
maverick sheep Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 hehe czasem ktos bywa ale to raczej tak w przyzwoitych porach 2 - 4 w nocy jak juz sie odkleja :D generalnie jak czujesz sie samontny i niekochany i chcialbys z kims porozmawiac to po prostu napisz na shucie :P
Bhaal Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Napisano 30 Wrzesień 2006 nie no rozmawiać to moge i na GG czy temu podobnych sprawach ale mi chodziło o chata konkretnie :) bo tam jakoś tak pusto zawsze no i się zastanawiałem czy to ja jakoś nie w pore przychodze czy nikt tam nie zagląda :)
arcade Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 hehe - no ja dwa razy miałem że pare osób się skrzyknoło na shoucie i pogadaliśmyu trochę na chacie :) Całkiem spoko, prawie jak chat na wp ;) Hooo!
kannu Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 my siedzimy prawie non-stop na ircu - kanal #maya2 . (połowa to maksowicze ) :)
drem Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 ja tez zawsze pusty czat zastaje:( ale to chyba dlatego ze jak ktos wejdzie zobaczy ze jest pusto to wychodzi i tak w kolko:D
Shalivan Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Ja byłem przez ostatnie 2 lata raz ale nikogo nie było Pozdro :)
kannu Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 serwus :) sadowski - : np. warszawa.irc.pl , poznan.irc.pl . lublin.irc.pl z kazdego z tych serwerow mozna tam wejsc :). Dla reszty : wystarczy super prosty programik MIRC - i wpisanie nazwy serwera, jakiegos nicka swojego (ale nie trzeba sie nigdzie rejestrowac itp.) pozdrawiam :)
hcpiter Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 ja miałem szczescie i trafiłem kilka razy na sporą ekipe, ale na irqa to bym sobie wbił :) bede musial sobie przetestowac :D
Bhaal Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Napisano 30 Wrzesień 2006 no wczoraj się czacik rozhulał :) a to dowód: zapraszam wszystkich na czata (niezapomniane rozmowy gwarantowane !!!) Pozdro :D
Bhaal Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 chciałem pokazać na screenach ile wiary siedzi bo to chyba rekord na tym czacie :) NO PANOWIE I PANIE, NIE WSTYDZIĆ SIĘ. PROSZE WCHODZIĆ NA CZACIK :) ZAPRASZAMY
Rekomendowane odpowiedzi