Krzych15 Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Witam. Chciałbym przedstawić wam moją pierwszą pracę. Nie jest jeszcze skończona. Prosze o komentarze i propozycje.
tpiatek Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 za grzejnikiem jest tylko styropian ? ii wydaje mi się albo faktycznie tak jest że brak tu szyb. Fajny dywanik Pozdrawiam ;)
infected Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Mi też wydaje się, że brakuje szyb, jednak widok za oknem wspaniały.
Zbychowaty Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Krzych render Ci wyszedl jak z archicada.. :(
piotrek Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Render okropny. Modele też nie są najwyższych lotów.
kannu Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 serwus :) moje pierwsze prace były znaaaacznie gorsze :). JAk na początek to spoko :). Ale sporo pracy Cie czeka. powodzenia :)
anJek Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 przypomina blue box - wydaje sie czekac az ktos nalozy jakies tekstury na ten niebieski kolor ;) jak na poczatek, to rewelacja, proponuje uzyc vraja, ew. doswietlic sufit i troche ocieplic wnetrze, bo zimno jakos powodzenia i pozdrawiam
razor1988 Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Brrr zimno a w oknach nie ma szyb, musi wiać bo za oknem góry :D
Ania Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 na thumbnailu wygladalo jak jakis toon shader, moze sprobojesz tego? a z bliska no wiec to cos za kaloryferem nie pasuje i drewno do poprawy (poszukaj w internecie ladnej duzej tekstury drewna, tu na forum bodajze Lis takowe wystawil)
Krzych15 Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Mam dla was kolejnego rendera z przeciwnej części pokoju.
tweety Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Krzych15: nie wygląda to za ciekawie. jeśli to test modellingu to ok. ale jeśli to test oświetlenia to zainteresuj się takimi silnikami renderującymi jak vray czy mental ray. poszukaj zagadnienia takie jak Global Illumination i Area Shadows. dla zachęty: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10885 Pozdrawiam
TouchThis Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 render sux totalnie, potraktuj go fotonami a nie :/
Wit Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 modeling - 3 tekstury - 2 render - 1= Ja bym na Twoim miejscu skupił się na początku na modelach... posiedział nad tym ze dwa dni i wrzucił renderek bez tekstur i światła. Tak, żeby było co oceniać... znaczy modele... a potem wraz z rozwojem swojej wiedzy wstawiał tekstury i światła. Pomożemy...
anJek Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Widac, ze spedziles nad tym wnetrzem sporo czasu, szkoda by bylo nie dokonczyc. Jesli boisz sie kombinowac z innym rendererem, to sprobuj chociaz poprawic to: - tekstura na sciane zamiast niebieskiej olejnicy ;) - mniejsze odbicia na podlodze pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi