Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Dlaczego znowu Audi? Odpowiedz prosta - pod ręką był akurat blueprint tego samochodu :P Nie jest to żadna rewelacja. Na dobra sprawe to mój pierwszy skończony model. Tylko zaczynałem z tutorialem, żeby załapać podstawy robienia samochodów. Praca wykonana za pomocą: Maya. Photoshop, tablet:P Wszystkie shadery robione przezemnie, bez żadnych tutoriali. Render w mental ray. Pierwsza wersja samochodu standardowa, druga dla miłosników tego moedelu;]

Pozdrawiam

http://img146.imageshack.us/my.php?image=finalof7.jpg

http://img413.imageshack.us/my.php?image=finishhx6.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

grr wrr TT :/

widze że przynajmniej chciałeś zrobić pożytek z krzywego, brzydkiego i nie całkiem zgodnego z oryginałem modelu ale troche to nie wyszło, może jakbyś umieścił to na jakiejś scence (np. szrot) i ładnie wyrenderował to kto kto wie :p

Napisano

malutki renderek, moze wyszla rozdzialke daj. Gratuluje uporo w modelowaniu w mayi :)

Napisano

Pecet ma doskonały wzrok ja jestem juz stary i patrzac na 1 pixel widze tylko 1 pixel więc jak dla mnie to za mała rozdzielczosć.

Napisano
  • Autor

A dziękuje, dziękuje za te bardziej i mniej przychylne komentarze:) A samochód pogiety strasznie bo jak wspomnialem - za dużo błedów na początku...

Napisano
  • Autor

Następnym razem planuje coś troche mniej sztampowego, np. mustanga z lat '70:) ale to dopiero wtedy jak będe miał ochote znowu dłubać jakiś samochód:P

Napisano

thats right jakis mustang byl by lepszy. A pracka no coz, krzywa, nienajgorsza:)

Napisano

Ważne żebys potrafil wyciągnąć wnioski i uczył sie nawet jak efekty nie będą od razu powalające. Powodzenia nastepnym razem bedzie lepiej.

Napisano

stary gdybyś widział mój pierszwy samochód to to to to byś sie polachał

Napisano
  • Autor

Nienaturalnie wygląda bo niedość że krzywo to chyba z oświtleniem przesadziłem (przynajmniej na tym drugim renderze). A z ta siatką bez smootha to może być problem bo wiem jak się go włącza, nie wiem jak się wyłącza.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.