Napisano 4 Październik 200618 l Witam Wszystkich. Po roku kompletnego nieopcowania z Maxem postanowilem zasiasc i zaczac bawic sie na nowo... Bardzo prosty modelik a zajol mi wieki :( Sprobuje cos wyanimowac. Moze jakies pomysly ??? ...
Napisano 4 Październik 200618 l strasznie proste te modeliki nie wygladaja zle ale (chciaz sie kompletnie nie znam na animacji) to mi sie wydaje ze sie to to nie nadaje do riggowania...
Napisano 4 Październik 200618 l Widziałem wszystkie powstałe odcinki SP i na starcie, czapka ma złe kolory, inne odcienie powinny być
Napisano 4 Październik 200618 l Autor Dzieki za komentarze. Riggowac tego nie bede. Choc miloby bylo ale postacie z SP stracily by swoj urok. A co do kolorow to swieta racja.... czapka sie nie zgadza. Sie poprawi. W dalszym ciagu czekam na jakis pomysl z krotka animka. Dzieki
Napisano 5 Październik 200618 l Autor Dlatego tak wazny jest pomysl. Wiem, ze to ryzykowne, ale jak wyjdzie ... mniam mniam...
Napisano 5 Październik 200618 l Zapewne wiesz, że w sp od początku do 10 sezonu czyli do teraz postaci nie ruszają nogami tylko przemieszczają się w zabawny i charakterystyczny sposób, są tylko 2 perspektywy, bok i przód :) nie ma płynnych ruchów, to jest właśnie najlepsze w tej bajce
Napisano 5 Październik 200618 l nie, najlepszy w bajce jest humor. a co do 3d, to tu masz ucz sie od nich, animka wymiata! (widzialem dluzsza i lepsza wersje, ale nie moge jej znalesc..)
Napisano 5 Październik 200618 l mówie o sferze wizualnej a nie o humorze bo humor powala na nogi i wypruwa flaki mieląc je jednocześnie :D
Napisano 5 Październik 200618 l Autor Kyle Broflowski. Ten chyabe troszke lepszy. Jak z tym Pomyslem Na Animacje?
Napisano 6 Październik 200618 l Autor Update Cartman'a Piszcze co jeszcze zmienic a ja rzezbie dalej Dzieki
Napisano 6 Październik 200618 l kyle niezly, ale badz co badz to dalej jest speed, gora 30min. keep working, pzdr.
Napisano 6 Październik 200618 l czy t ospeed to nie mozna oceniac bo speedy bedziej zaawansowanych uzytjkownikow zajmowaly by 10x wiecej czasu malo zaawansowanym uzytkownikom. a jak ktos to robi dlugo to juz nie jest speed:P pozdr
Napisano 9 Październik 200618 l Autor updejt Kenny Mccormick. Z kazda jedna postacia wprowadzam zmiany do kazdej po kolei. Mam tez pomysl na scenke. Pewnie wszyscy znacie scene z filmu pulp fiction z restauracji kiedy to para postanawia zrobic skok. Sprobuje to wyanimowac uzywajac oryginalnej sciezki dzwiekowej. Napiszcie co myslicie. Dzieki
Napisano 9 Październik 200618 l Autor Siatka. Nie wiem na ile ta siatka bedzie pozyteczna. Modele sa jak pisalem na poczatku - bardzo proste. Bede jeszcze na nie nanosil zmiany tak, zeby konstrukcje trzymaly sie jednej zasady. A poki co koncze modelowanie "ludkow" i troszke srodowiska w ktorym chce zrobic animke (??)
Napisano 14 Październik 200618 l Autor Witam Wklejam renderek na przedsmak klimatu. Dlugo nic nie dodawalem poniewaz zajmowalem sie zmiana i riggingiem postaci co przy ich proporcjach nie bylo ani troszke proste. Udalo sie i teraz biore sie za jakas scenerie. Wiekszosc zalatwie texturkami. Tak jak pisalem wczesniej wyanimuje scene napadu na bar z filmu PULP FICTION. To co widac na tym renderku to bedzie widok zza okna restauracji. dzieki
Napisano 14 Październik 200618 l No o większe textury aż sie prosi :) bo te zdziebko niewyraźne :) czekam na dalszy ciąg. Pozdro