Yaro16 Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Prosze o różne linki do tutków lub abyście wytłumaczyli jak zrobic jakiś fajny fotel lub sofe.
piotrek Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Zrób boxa, tnij face'y, przesuwaj vertexy, dopóki bryła nie zacznie przypominać kształtem sofy. BTW - już nie przesadzajmy z takimi pytaniami na forum...
piksar Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 ta cisza w twoim wątku nie jest przypadkowa, próbujemy zmusić cię do myślenia i działania
Bruneq Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 nie mysl...google zrobi to za ciebie!!!!
david 3d Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Z tego co pamiętam to w drugiej książce na tej stronie: http://www.max3d.pl/show.php?id=podstawy jest pokazane jak wymodelować fotel. Ale to raczej dla b. początkujących :D
goral Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Wiesz co. Ja też stawiam dopiero pierwsze kroki w 3dsmax ale bez przesady. Zanim zadałem jakies pytanie to przeszukałem wszystko co sie da. Nie odrazu Kraków zbudowali:D Jedną z najlepszych nauk jest metoda prób i błędów:)
Rekomendowane odpowiedzi