Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Utwór w trailerze to Nine Inch Nails z płyty The Fragile, nazywa się "just like you imagined" ;) dużo dobry

Napisano

Film się zapowiada nieźle, heh i pomyśleć że całe otoczenie robili CGI tylko dlatego, bo aktorom byłoby za zimno biegać z gołymi klatami po dworzu.

Leru, ten kawałek z trailera faktycznie fajny. Czy goście z Nine Inch Nails uznają coś takiego jak wokal, czy tylko jeden taki milczący utwór jest?

Napisano

duuuuuuuużo dobre :) już się doczekać nie mogę!! Niektóre sceny w trailerze powalają, absolutnie (jakby to pani Surmaczowa powiedziała ;) )

mathix -> całego NIN za bardzo nie da się zamknąć w żadne ramy. Mają niesamowity przekrój. Mają duzo utworów śpiewanych jak i granych. Jest jedna płyta gdzie w sumie wokal gra chyba największą rolę. Ogólnie spróbuj kilku innych płyt np.: With Teeth, wspomnianej The Fragile, Downward spiral, Broken czy Still (ultra spokojna).

Napisano

03.09.07. zdaje się być datą ważniejszą niż ewentualny koniec świata :)

Napisano

Przepraszam, czy ja jestem jedyną osobą na świecie, która uważa, że wszystko to wygląda jak w teatrze? Jak tani film telewizyjny klasy B? Chodzi mi o komposting, o światło, kontrasty, ziarno. Plastikowe do wyrzygania. Przyznam, że praca kamery i ujęcia są naprawdę fajne. Prawdopodobnie film będzie mi się podobał, natomiast jego wygląd mnie poraża (nie w pozotywny sposób).

Napisano

ttaaddeekk jak dla mnie trafiles w sedno :)

Obawialem sie drugiego trailera, ze zatrze mocne wrazenie z pierwszego, ale chlopaki ze sparty ponownie nie zawiedli :D