Tores Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Jest to moja pierwsza bryka więc pewnie trochę model zmasakrowany będzie ale podobno samochody najlepiej pokazują czy się umie operować na obłych kształtach. Pewne miejsca nie są dokończone jeszcze ale wszystko jest w trakcie. Oto siateczka: A tu rendery z użyciem Turbosmootha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Ooo wkoncu jakies inne Audi niz A3 ;P Ladnie wykonane, siatka przemyslana, zaoszczedzone poly w odpowiednich miesjcach... :0 czekam na ciag dalszy pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Z tyłu trochę jakoś krzywo ale ogólnie gitez, fajny model wybrałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Dobry wybór... wygląda okay, oby tak dalej! Naprawdę ładny model ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 tylne światła coś nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Super autko sie zapowiada ale troche przy przednim świetle zrobił sie kancik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Ponieważ jest tu sporo osób, które zrobiły niejeden model to zapytam się, którą opcję lepiej wybrać dla wygładzenia siatki i dlaczego. Chodzi mo o meshsmootha, turbosmootha lub włączenie nurbsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Ja do tej pory do wygładzania samochodów używałem turbosmootha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Mnie sie podoba sposub układania siatki, masz smykałkę. czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 Czas zaprezentować dalszy rozwój modelu. Narazie tyłeczek wyklepałem aby co nieco go wyprostować. Ciężko idzie z tymi chamferami i chyba pokombinuję w pewnym momencie cięcie booleanami. Trochę mi linia ucieka przy szybach bocznych i się brzydko załamuje ale następny update będzie już poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Wprawdzie nie przepadam za samochodami (bo za dużo ich tu:)))) ale powiem: Ładnie!!! Ładna siatka i szczgółowość. Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Troszke odskocze od tematu ale trafiłem na projekt audi S8 nowego z silnikiem V10 5,2 l i wzruszyłem się, zapłakałem czyżby audi przejmowało tradycje i tendencje AM hehe no tyłeczek wyglada czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 No i przyszedł czas na grillowanie. Straszna zabawa. Próbowałem wycinać bolleanem dziury obok halogenów ale jakaś kicha wychodziła więc pozostałem przy tradycyjnej metodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Grill wyszedł ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Bardzo slicznie. Konkretnie zrobiona fura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor_v Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 znowu mnie to zadziwia ja wszyscy to robia ze po nalozeniu mesh smootha nie wala im sie kanty do dzisiaj nie wiem jak to zrobic fura wymiata tak jak twoje umiejetnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 Fajnie, że wam się podoba. To motywuje do dalszej pracy. Razor_v - poćwicz a napewno ci się uda. Ja pierwszy raz to stosuję bo nigdy nie musiałem tego robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Jeden z moich ulubionych samochodów! =D Do tego świetnie wykonany, czekam z niecierpliwością na koniec! btw Jaki silniczek masz na myśli 4.2L benynka czy diesel? bo o tej pojemności jest taki i taki... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi