Napisano 16 Październik 200618 l Zapraszamy do przeczytania wywiadu jakiego udzielił naszemu serwisowi RaphaeleLacoste (niezwykle utalentowany grafik z Francji), aktualnie pracujący dla Ubisoftu w Montrealu. Raphael Lacoste - wywiad [wersja polska] Raphael Lacoste - interview [english version]
Napisano 16 Październik 200618 l No no , taka sława na max3d.pl. Lubię prace Lacosta, chyba dlatego, że zawsze podziwiałem Caspara Friedricha za jego pejzaże a widać duże podobieństwo. Tylko kolorki bardziej nowoczesne, czyt. jaskrawe. Dzięki za wywiad, dobra robota.
Napisano 17 Październik 200618 l o co chodziło z tymi statkami? Nie wiedziałem, że Kalisto jest rownież armatorem :) A może chodzi o statki kosmiczne?
Napisano 17 Październik 200618 l super wywiad . dzięki ;) marbit : ma ten statek w scenie z popękanym lodem
Napisano 17 Październik 200618 l Artysta...widać od razu:) Świetnie detal bije z jego prac. Taki sukces w wieku 32 lat... Też chciałbym z nim pogadac...tylko co ja taki skrony drobny człowiek moge. Jego majestat by mnie zabił:D Adek...fascynuje cie polska słuzba zdrowia? Jedni wstawiają sobie w avatarze wojowników ninja, inni marines, inni ChuckaNorisa...a Adek ma Łódzkie pogotowie...Cóż, to wolny kraj.
Napisano 19 Październik 200618 l Fajny wywiadzik i widać że tym razem rady nie poszły w las i Hindus się przygotował do zadawania pytań za co ogromny plus:)
Napisano 22 Październik 200618 l Również dzięki chłopaki za komentarze. Biglebowsky - Dzieki - starałem się po Twoich ostatnich uwagach zmienic trochę sposób wykonywania wywiadów aby wyjśc na + :) Więcej wkrótce. Pozdrawiam.