adek Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Zapraszamy do przeczytania wywiadu jakiego udzielił naszemu serwisowi RaphaeleLacoste (niezwykle utalentowany grafik z Francji), aktualnie pracujący dla Ubisoftu w Montrealu. Raphael Lacoste - wywiad [wersja polska] Raphael Lacoste - interview [english version] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 No no , taka sława na max3d.pl. Lubię prace Lacosta, chyba dlatego, że zawsze podziwiałem Caspara Friedricha za jego pejzaże a widać duże podobieństwo. Tylko kolorki bardziej nowoczesne, czyt. jaskrawe. Dzięki za wywiad, dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 o co chodziło z tymi statkami? Nie wiedziałem, że Kalisto jest rownież armatorem :) A może chodzi o statki kosmiczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 super wywiad . dzięki ;) marbit : ma ten statek w scenie z popękanym lodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Artysta...widać od razu:) Świetnie detal bije z jego prac. Taki sukces w wieku 32 lat... Też chciałbym z nim pogadac...tylko co ja taki skrony drobny człowiek moge. Jego majestat by mnie zabił:D Adek...fascynuje cie polska słuzba zdrowia? Jedni wstawiają sobie w avatarze wojowników ninja, inni marines, inni ChuckaNorisa...a Adek ma Łódzkie pogotowie...Cóż, to wolny kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Raphael, Tobiasz, thanks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Fajny wywiadzik i widać że tym razem rady nie poszły w las i Hindus się przygotował do zadawania pytań za co ogromny plus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Również dzięki chłopaki za komentarze. Biglebowsky - Dzieki - starałem się po Twoich ostatnich uwagach zmienic trochę sposób wykonywania wywiadów aby wyjśc na + :) Więcej wkrótce. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 wywiadzik spoko. info na cgsociety nawet dali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi