Napisano 17 Październik 200618 l Ja nie znam sie kompletnie na czolgach, ale model wyglada fajnie, aczkolwiek wydaje mi sie na pierwszy rzut oka ze ma naprawde duzo poly :), fajnie by bylo jakbys pokazal siatke itd :) Pozatem bardzo sie ciesze z nowych tematow w GameArt, coz moze cos sie tutaj ozywi, bo w sumie cale forum to siedzi raczej w WIP :) Pozdrawiam. ps. Bedziesz do tego robil jakies teksturki? :>
Napisano 17 Październik 200618 l Pozatem bardzo sie ciesze z nowych tematow w GameArt, coz moze cos sie tutaj ozywi, bo w sumie cale forum to siedzi raczej w WIP :) bo wiesz - my gama'artowcy to nieliczni ale wierni :) hehe co do modelu - z kompresja pojechales naprawde ostro to raz, a dwa - nielepiej by to wygladalo na jakims mniej walacym po oczach tle?? i dalej - ten zmirrowany napis bije po oczach paskudnie, texturek tu w sumie nie ma wcale a triangli to chyba faktycznie zbyt duzo (aczkolwiek teraz jak sie jakies skriny pooglada to makabra... wiec moze tyle akurat ma byc :) jak pogrzebiesz w archiwum minibitwy to tam ktoras edycja to wlasnie jakies czolgi byly i nawet kilka bardzo udanych modeli sie pojawilo :) pzoaa ps. napisz cos wiecej o samym modelu...
Napisano 17 Październik 200618 l bo wiesz - my gama'artowcy to nieliczni ale wierni :) hehe I duża część z nas poza gameart na forum nie zagląda :) Co do modelu, to podaj jeszcze ile masz tam ścianek, jaka textura i pokaż siatkę. Mirrorowany napis faktycznie jest fatalny.
Napisano 17 Październik 200618 l to co wyżej, teksturki leżą, ale model niczego sobie (choć sądząc po gąsienicy i kółkach to na low poly to to nie wygląda :) )
Napisano 18 Październik 200618 l Coś on jakis przykurczony ten sherman jest. I niezgrabny lekko. Wieża fatalnie wygląda z tymi "zębami" i lufa nieco za cieńka. Tekstura... nie napisze że słaba, bo jej nie ma. Tutaj Shermanek na miare współczesnych silników FPP: http://forgottenhope.bf1942files.com/images/news/159%20-%20m4a1_sherman.jpg
Napisano 18 Październik 200618 l Tak sobie mysle. Po co ja w ogóle robiłem ten model ? Dla siebie...a po jaką cholerę ? Wiecie co ? Udostępniam wam ten model wraz z potrzebnymi (mniej lub bardziej) plikami graficznymi. Bawcie sie dobrze. http://rapidshare.de/files/37247812/M4Sherman.rar.html Mnie nie wydaje się pokurczony ten model, myslę, że zachowałem proporcję. Może dodacie mu jakąś lepszą teksturkę ? Moja faktycznie wygląda jak jakaś jednobarwna plastelina ;-)