Gość Macaroni Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Witam Chciałbym zaprezentować mój model. Czekam na komentarze.
Konras Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Ja nie znam sie kompletnie na czolgach, ale model wyglada fajnie, aczkolwiek wydaje mi sie na pierwszy rzut oka ze ma naprawde duzo poly :), fajnie by bylo jakbys pokazal siatke itd :) Pozatem bardzo sie ciesze z nowych tematow w GameArt, coz moze cos sie tutaj ozywi, bo w sumie cale forum to siedzi raczej w WIP :) Pozdrawiam. ps. Bedziesz do tego robil jakies teksturki? :>
ftorek Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Pozatem bardzo sie ciesze z nowych tematow w GameArt, coz moze cos sie tutaj ozywi, bo w sumie cale forum to siedzi raczej w WIP :) bo wiesz - my gama'artowcy to nieliczni ale wierni :) hehe co do modelu - z kompresja pojechales naprawde ostro to raz, a dwa - nielepiej by to wygladalo na jakims mniej walacym po oczach tle?? i dalej - ten zmirrowany napis bije po oczach paskudnie, texturek tu w sumie nie ma wcale a triangli to chyba faktycznie zbyt duzo (aczkolwiek teraz jak sie jakies skriny pooglada to makabra... wiec moze tyle akurat ma byc :) jak pogrzebiesz w archiwum minibitwy to tam ktoras edycja to wlasnie jakies czolgi byly i nawet kilka bardzo udanych modeli sie pojawilo :) pzoaa ps. napisz cos wiecej o samym modelu...
_michal Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 bo wiesz - my gama'artowcy to nieliczni ale wierni :) hehe I duża część z nas poza gameart na forum nie zagląda :) Co do modelu, to podaj jeszcze ile masz tam ścianek, jaka textura i pokaż siatkę. Mirrorowany napis faktycznie jest fatalny.
ognisty Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 to co wyżej, teksturki leżą, ale model niczego sobie (choć sądząc po gąsienicy i kółkach to na low poly to to nie wygląda :) )
Hynol Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Coś on jakis przykurczony ten sherman jest. I niezgrabny lekko. Wieża fatalnie wygląda z tymi "zębami" i lufa nieco za cieńka. Tekstura... nie napisze że słaba, bo jej nie ma. Tutaj Shermanek na miare współczesnych silników FPP: http://forgottenhope.bf1942files.com/images/news/159%20-%20m4a1_sherman.jpg
Gość Macaroni Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Tak sobie mysle. Po co ja w ogóle robiłem ten model ? Dla siebie...a po jaką cholerę ? Wiecie co ? Udostępniam wam ten model wraz z potrzebnymi (mniej lub bardziej) plikami graficznymi. Bawcie sie dobrze. http://rapidshare.de/files/37247812/M4Sherman.rar.html Mnie nie wydaje się pokurczony ten model, myslę, że zachowałem proporcję. Może dodacie mu jakąś lepszą teksturkę ? Moja faktycznie wygląda jak jakaś jednobarwna plastelina ;-)
Rekomendowane odpowiedzi