Napisano 17 Październik 200618 l Witam. Postanowiłem odświeżyć Uehla, nieumarłego nekromantę z naszego projektu. Pewnie nikt już nie pamięta jego pierwszej odsłony, ale to nieważne bo zastaje zastąpiony nową i mam nadzieję że lepszą wersją ;). Pozdrawiam.
Napisano 17 Październik 200618 l ten kaptur wygląda jak wielki hełm ;) można by go zwęźić z przodu. I fejs też możnaby poprawić. Mało detalu jesti strasznie jednolita tex. Ogólnie zacna rzecz :)
Napisano 17 Październik 200618 l o Raven to Ty nawet zyjesz ? ;d super postac rekoma jak nic sie nalezy ;D
Napisano 17 Październik 200618 l Autor hehe żyje, żyje i robie caly czas raga, nie pokazuje prac żeby potem niespodziewanka była ;)
Napisano 18 Październik 200618 l kapitaln postac, moze przydaloby sie tylko zroznicowanie kolorystyczne np twarzy? swietne faldy z tylu ubrania! czemu nie ma dluzszych rekawow, moze byloby bardziej konsekwentnie?
Napisano 18 Październik 200618 l Ja pamiętam pierwszą wersję :) zmniejszyłbym nieco 'specular' na pelerynce. Poza tym - rewelka jak zwykle ;) moja zazdrość o Twój texture skill nie zmniejszyła się ani trochę ;)
Napisano 20 Październik 200618 l Autor Speculary i inne parametry to już w silniku podobieram, powyostrzam itp. Jeśli chodzi o za duży kaptur i przykuse ubranie, chodziło mi o stworzenie trochę groteskowej postaci. Teraz maltretuje riga (nie cierpie tego etapu ;) ). Dzieki i pozdrawiam.
Napisano 21 Październik 200618 l Bardzo mi sie podoba :), aczkolwiek nie wiem czy szyja razem z glowa nie sa troche za waskie w poruwnaniu do rak i stup... szkoda ze nie dales zadnego ujecia frontalnego :). Pozdrawiam i niech rig sie sam zrobi przez noc :p
Napisano 27 Październik 200618 l Mi ten kapturek akurat pasuje. Ogólnie model naprawdę niezły :-) tak trzymaj, pozdrawiam