lolipop Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Witam.koncepcja osiedla domkow 4'rorodzinnych.Sa to blizniaki z dwoma mieszkaniami w kazdym segmencie.jak zawsze drzewka i cala postprodukcja na moment przed oddaniem.
RA Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Narożne okna a la bunkier są ekstra. Nie podoba mi się ten kamień na poziomie garażu. pozdrawiam :)
damusTo Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Samplowanie FG lub odpowiednika masakrycznie zaniżone, podobnie kamien ale jeszczr gorzej na dachu z tym czymś, Architektura ciekawa choć materiały jak dla mnie do poprawy biało dereniany wariant podszedł mi najbardziej
lolipop Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 Narożne okna a la bunkier są ekstra. Nie podoba mi się ten kamień na poziomie garażu. pozdrawiam :) nad kamieniem jeszcze by trzeba popracowac.mape do kamieni recznie malowalem i dziwnie dispalce wyszedl.a narozne okna to nad luzkami w sypialni:] Samplowanie FG lub odpowiednika masakrycznie zaniżone, ...yyyy? "podobnie kamien ale jeszczr gorzej na dachu z tym czymś" no fakt , w mapach troche namieszalem :]
damusTo Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Mam na mysli te ciapy które udaja cienie swiatła rozproszonego :]
Cug Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 architektura bardzo ciekawa, podoba mi sie pomysl zlamania symetrii poprzez zastosowanie roznych materialow wizualki mocno niedopracowane, mam nadzieje ze bedziesz je jeszcze poprawial
kozioo Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Z takimi wąskimi i wysokimi oknami przez całe zycie czułbym się jak w windzie... Pomieszanie materiałow takze się nie broni - jedynie 2 wersja wyglada zachęcająco.
kondzi0r Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 co do architektury, fajne domki, te narożne okna dają radę, szczególnie te na parterze z kołnierzem :] choć te firanki mogłeś sobie w nich podarować bo psują cały klimacior. białe drewno pomiędzy jest świetne, reszta materiałó również, może poza tymi kamieniami :) co do renderów, jestem jeszcze malutki w tych sprawach, ale jak dla mnie, to fajnie sprzedają projekt pozdrawiam
polka dot Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 wow ten trick z psem na trawie jest ekstra! :)
lolipop Napisano 19 Październik 2006 Autor Napisano 19 Październik 2006 Cug-dzieki.jeszcze nad nimi posiedze:] kozioo-o co chodzi z tym pomieszaniem materialow to jeszcze pozniej pokaze... anouk-juz mi kazali oddawac i biec do drukarni.a ja że nie!..jeszcze piesek musi byc! kondzi0r-firanki testowe.zwykla bitmapa wstawiona w okno.ale chyba lepiej wyglada reflect z eviro... damusTo-aaahhaa! trzba bylo tak od razu:] z te ciapy to direct light z zaznaczonym store direct light.testuje nowe spospby oswietlenia outdor ...ciagle nie moge uzyskac zadowalajacego efektu.ale bede kombinowal dalej. klient sie przerazi jak zobaczy zjazd do garazu w takim ujęciu pozdr. No widzisz.szkoda ze nie napisales tego troche wczesniej.klient sie przerazil i musielismy wciskac ze to taki skrot perspektywiczny O_O
lolipop Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 powoli koncze widok z lotu ptaka na osiedle.zeby troche rozroznic budynki niektore z nich zostaly zrobione w innym materiale.pozatym maja rozne wysokosci.v-ray, qmc+lightcache
Maceo Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 nie wiem, może dlatego, że jestem trochę pijany teraz - całkiem spoko ten koncept. wymagałby jeszcze trochę dopracowania w detalu, ale nie wieje na maxa tandetą i nudą w jaką moza popaść w takiej bryle i przy użyciu tych materiałów. Wizki też całkiem całkiem. Chyba wszystko oprócz nieba renderowaleś. nie wiem, czy warto było, ale efekt niczego sobie. nie jest to powalający fotoreal, ale przyjemne całkiem
Maceo Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Widok z lotu ptaka dopiero obczaiłem - bardzo fajny. podba mi się.
polka dot Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 szkoda że łąka wysycha i się rozmazuje. ale wpasowanie niezłe :)
jjh Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Gdybym pokazał takie rozwiązanie komunikacji mojemu wykładowcy zjechał by mnie równo. Podstawowa rzecz te domki na najbliższym planie powinny byc obsługiwane istniejącą drogą dojazdową od północy.
Rekomendowane odpowiedzi