adek Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 Firma Wacom jako współorganizator i fundator nagród zapraszana imprezę Top Digital Kraków 2006, odbywającą się w ramach Międzynarodowego Triennale Grafiki 2006. Sobotnia część imprezy będzie, po raz pierwszy w Polsce, konkursem artystów grafików tworzących swe prace bezpośrednio na oczach publiczności, od razu w formie cyfrowej - przy pomocy tabletów graficznych Wacom. Postęp prac artystów będzie na bieżąco prezentowany za pośrednictwem projektorów zgromadzonej publiczności. Informacje na temat imprezy znajdziecie na stronie: www.triennial.cracow.pl
tweety Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 szkoda, że organizatorzy tak późno puścili info w świat. z chęcią bym się wybrał. ekipa z Krakowa: czekamy na jakieś ciekawe fotki i relacje :) Pozdrawiam
brumugun Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 Szkoda że nie mieszkam w Krakowie. sigh...
adek Napisano 20 Październik 2006 Autor Napisano 20 Październik 2006 Faktycznie, późno dostałem maila i też sytuacja nie pozwoliła mi na zamieszczenie kilka godzin wcześniej. Ale impreza jest również w sobotę.
mirach Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 Bu, szkoda że tak późno przeczytałem wybrał bym się dzisiaj... Darek, napisz jak było :D
dariusz Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 widzisz mirach, ktoś musi pracować żebym ja mógł się bawić:D
kowalski Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 a może spotkanie max3d na triennale? ja napewno będę, nie odpuszczę :D
chveti Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 szkoda , faktycznie , przyjechałbym.
piksar Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Właśnie wróciłem z Krakowa i przeczytałem newsa, niech to szlag Adek, ale masz pięknego avatarka. Zdjęcie moje a napis Tweetiego pozdr.
tweety Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 pikSar: napisu nawet nie widać więc całe honorarium przejdzie na ciebie ;]
mentaller Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 grrr, a to blisko mojej szkólki :P. wybrałbym się, ale nie mam czasu. czekam na zdjęcia innych ;].
streaker Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Zawalili sprawe organizatorzy, pojechałbym dzisiaj, ale newsa dostałem dopiero wczoraj pod wieczór i nie było czasu, żeby sobie dojazd zorganizować... a szkoda
dariusz Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 okej, to ja już jestem po. i takie pytanie... gdzie było max3d.pl w tym czasie? specjalnie ubrałem "firmową" koszulkę (a nóż ktoś rozpozna i zagada:)) a tu nic:/ czyzby nikogo nie było? co do imprezy, wprawdzie się spóźniłem ale chyba niewiele straciłem. trzech grafików malujących speedy na Mac'ach w Painterze IX.5 i wyświetlanych na projektorach. Mieli 3h na zrobienie pracy, która potem miała być oceniona przez Jury i publiczność. IMO lepsze prace powstają na forum (i to w krótszym czasie). Jedną z nich był "pies", którego chciałbym miec na ścianie w pokoju:). ciekawa "prezentacja" ale szkoda że nie 3d:D
maverick sheep Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 za niepoinformowanie mnie pozegnajcie sie z kolega dariuszem niestety jak go lubie tak musze mu przetracic gnaty.. sprobuj jeszce napisac ze bylo fajnie.. sprobuj
dariusz Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 maverick wejdź od czasu do czasu na max3d.pl:) btw. bardzo sympatyczne dziewczyny tam były:D
kowalski Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 ja byłem, nawet nie sam ale nie widziałem "firmowej" koszulki max3d.pl, pokaz odebrałem jako bardzo fajny i rózwnież głosowałem na "psa" chociaż kosmos/ wszechświat też nieźle wyszedł, jak znajdę kabelecek od aparatu to wrzucę zdjęcia bo kilka cyknąłem, chyba, że już mnie ktoś uprzedził
shi Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 heh ci ktorzy nie byli nie maja czego zalowac ! Impreza calkiem fajna ale graficy byli do niczego nie zartuje ! tak sie sklada ze wygralem w losowaniu i dostane wydruk zwycieskieji pracy. wiec moze jeli faktyczeni trafi ona w moje rece zaprezentuje ja tutaj
Gość User190 Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 FUCK!!!! Mieszkam w Krku i nie wiedziałem ;( Argh.. szkoda.. ech, szkoda..
Proto Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Ja wyszedlem w sobote po jakiejs godzinie zmagan z tabletami, wiec finalny efekt prac chetnie bym zobaczyl, choc nie zainteresowalo mnie to do tego stopnia by zostac do konca... Ogolnie wrazenie mam takie, ze zaproszono do konkursu grafikow, ktorzy nie siedza w grafice cyfrowej i tabletow uzywali jako zamiennikow klasycznych narzedzi, nie mozna wiec bylo liczyc na prezentacje jakichs zaawansowanych technik w Painterze itp.
kowalski Napisano 26 Październik 2006 Napisano 26 Październik 2006 w wolnych dyskusjach wstawiłem fotki i lakoniczny opis :D, adres: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=454737#post454737
Rekomendowane odpowiedzi