Napisano 20 Październik 200618 l Firma Wacom jako współorganizator i fundator nagród zapraszana imprezę Top Digital Kraków 2006, odbywającą się w ramach Międzynarodowego Triennale Grafiki 2006. Sobotnia część imprezy będzie, po raz pierwszy w Polsce, konkursem artystów grafików tworzących swe prace bezpośrednio na oczach publiczności, od razu w formie cyfrowej - przy pomocy tabletów graficznych Wacom. Postęp prac artystów będzie na bieżąco prezentowany za pośrednictwem projektorów zgromadzonej publiczności. Informacje na temat imprezy znajdziecie na stronie: www.triennial.cracow.pl
Napisano 20 Październik 200618 l szkoda, że organizatorzy tak późno puścili info w świat. z chęcią bym się wybrał. ekipa z Krakowa: czekamy na jakieś ciekawe fotki i relacje :) Pozdrawiam
Napisano 20 Październik 200618 l Autor Faktycznie, późno dostałem maila i też sytuacja nie pozwoliła mi na zamieszczenie kilka godzin wcześniej. Ale impreza jest również w sobotę.
Napisano 20 Październik 200618 l Bu, szkoda że tak późno przeczytałem wybrał bym się dzisiaj... Darek, napisz jak było :D
Napisano 20 Październik 200618 l a może spotkanie max3d na triennale? ja napewno będę, nie odpuszczę :D
Napisano 21 Październik 200618 l Właśnie wróciłem z Krakowa i przeczytałem newsa, niech to szlag Adek, ale masz pięknego avatarka. Zdjęcie moje a napis Tweetiego pozdr.
Napisano 21 Październik 200618 l pikSar: napisu nawet nie widać więc całe honorarium przejdzie na ciebie ;]
Napisano 21 Październik 200618 l grrr, a to blisko mojej szkólki :P. wybrałbym się, ale nie mam czasu. czekam na zdjęcia innych ;].
Napisano 21 Październik 200618 l Zawalili sprawe organizatorzy, pojechałbym dzisiaj, ale newsa dostałem dopiero wczoraj pod wieczór i nie było czasu, żeby sobie dojazd zorganizować... a szkoda
Napisano 21 Październik 200618 l okej, to ja już jestem po. i takie pytanie... gdzie było max3d.pl w tym czasie? specjalnie ubrałem "firmową" koszulkę (a nóż ktoś rozpozna i zagada:)) a tu nic:/ czyzby nikogo nie było? co do imprezy, wprawdzie się spóźniłem ale chyba niewiele straciłem. trzech grafików malujących speedy na Mac'ach w Painterze IX.5 i wyświetlanych na projektorach. Mieli 3h na zrobienie pracy, która potem miała być oceniona przez Jury i publiczność. IMO lepsze prace powstają na forum (i to w krótszym czasie). Jedną z nich był "pies", którego chciałbym miec na ścianie w pokoju:). ciekawa "prezentacja" ale szkoda że nie 3d:D
Napisano 21 Październik 200618 l za niepoinformowanie mnie pozegnajcie sie z kolega dariuszem niestety jak go lubie tak musze mu przetracic gnaty.. sprobuj jeszce napisac ze bylo fajnie.. sprobuj
Napisano 21 Październik 200618 l maverick wejdź od czasu do czasu na max3d.pl:) btw. bardzo sympatyczne dziewczyny tam były:D
Napisano 22 Październik 200618 l ja byłem, nawet nie sam ale nie widziałem "firmowej" koszulki max3d.pl, pokaz odebrałem jako bardzo fajny i rózwnież głosowałem na "psa" chociaż kosmos/ wszechświat też nieźle wyszedł, jak znajdę kabelecek od aparatu to wrzucę zdjęcia bo kilka cyknąłem, chyba, że już mnie ktoś uprzedził
Napisano 23 Październik 200618 l heh ci ktorzy nie byli nie maja czego zalowac ! Impreza calkiem fajna ale graficy byli do niczego nie zartuje ! tak sie sklada ze wygralem w losowaniu i dostane wydruk zwycieskieji pracy. wiec moze jeli faktyczeni trafi ona w moje rece zaprezentuje ja tutaj
Napisano 23 Październik 200618 l FUCK!!!! Mieszkam w Krku i nie wiedziałem ;( Argh.. szkoda.. ech, szkoda..
Napisano 24 Październik 200618 l Ja wyszedlem w sobote po jakiejs godzinie zmagan z tabletami, wiec finalny efekt prac chetnie bym zobaczyl, choc nie zainteresowalo mnie to do tego stopnia by zostac do konca... Ogolnie wrazenie mam takie, ze zaproszono do konkursu grafikow, ktorzy nie siedza w grafice cyfrowej i tabletow uzywali jako zamiennikow klasycznych narzedzi, nie mozna wiec bylo liczyc na prezentacje jakichs zaawansowanych technik w Painterze itp.
Napisano 26 Październik 200618 l w wolnych dyskusjach wstawiłem fotki i lakoniczny opis :D, adres: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=454737#post454737