Napisano 21 Październik 200618 l Tutaj dla wprawy i na potrzeby wizek zrobie sobie kilka modeli mebli. Na pierwszy ogien takie cos:
Napisano 21 Październik 200618 l Witam:)W sumie fajnie tylko jakis taki sterylny...brakuje mi delikatnych wgniecen w "siedzisku" ;)
Napisano 21 Październik 200618 l Forma nawet, nawet. Za nisko podłokietniki chyba są. Brakuje mi tu detalu typu szwy, pomarszczenia, lekkie wgniecenia. Takie idealne to ma kształty i tyle. Trochę boxów, chamfer, lekka modyfikacia siatki i modelik gotowy.
Napisano 21 Październik 200618 l No cóż, ekspertem w tej dziedzinie nie jestem ale mnie osobiście model się podoba.
Napisano 22 Październik 200618 l Autor Widzicie, cala zabawa w tym ze przy duzej ilosci tego nie chce sie juz inaczej mapowac niz z boxa, stad displ mapki odpadaja, a jedyny detal to soft selection w sumie, a w tym wprawa mala. Inna sprawa ze 'zabawy' ekipy z evera ze skorzanymi meblami sa swietne i do takich efektow chcialbym dążyć. Póki co odrobina noisa w siatce, troche recznych przestawien i softsel tam gdzie rzeczywiscie widac to na referce. Nastepny wrzucik to taki dosc dziwny mebel - jako tlo taki specyficzny pokoj w jakim widzialem prezentacje serii niemieckich mebli. Materialowo ciagle skora, jako ze teksturki ciagle zbieram.
Napisano 23 Październik 200618 l Swietny material (choc bump moglby byc odrobine mniejszy) i bardzo ladny render. Jakiego softu uzywasz ? Pozdrowienia
Napisano 23 Październik 200618 l Ja bym inne obicia zrobił w czerwonym foteliku:) Sorry że tak brzydko pozaznaczałem