Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tutaj dla wprawy i na potrzeby wizek zrobie sobie kilka modeli mebli.

Na pierwszy ogien takie cos:

1eg6.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam:)W sumie fajnie tylko jakis taki sterylny...brakuje mi delikatnych wgniecen w "siedzisku" ;)

Napisano

Forma nawet, nawet. Za nisko podłokietniki chyba są. Brakuje mi tu detalu typu szwy, pomarszczenia, lekkie wgniecenia. Takie idealne to ma kształty i tyle. Trochę boxów, chamfer, lekka modyfikacia siatki i modelik gotowy.

Napisano

No cóż, ekspertem w tej dziedzinie nie jestem ale mnie osobiście model się podoba.

Napisano
  • Autor

Widzicie, cala zabawa w tym ze przy duzej ilosci tego nie chce sie juz inaczej mapowac niz z boxa, stad displ mapki odpadaja, a jedyny detal to soft selection w sumie, a w tym wprawa mala.

Inna sprawa ze 'zabawy' ekipy z evera ze skorzanymi meblami sa swietne i do takich efektow chcialbym dążyć. Póki co odrobina noisa w siatce, troche recznych przestawien i softsel tam gdzie rzeczywiscie widac to na referce.

Nastepny wrzucik to taki dosc dziwny mebel - jako tlo taki specyficzny pokoj w jakim widzialem prezentacje serii niemieckich mebli.

Materialowo ciagle skora, jako ze teksturki ciagle zbieram.

4uy5.jpg

Napisano

Swietny material (choc bump moglby byc odrobine mniejszy) i bardzo ladny render. Jakiego softu uzywasz ?

Pozdrowienia