schottkey Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 Tutaj dla wprawy i na potrzeby wizek zrobie sobie kilka modeli mebli. Na pierwszy ogien takie cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 Witam:)W sumie fajnie tylko jakis taki sterylny...brakuje mi delikatnych wgniecen w "siedzisku" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 Forma nawet, nawet. Za nisko podłokietniki chyba są. Brakuje mi tu detalu typu szwy, pomarszczenia, lekkie wgniecenia. Takie idealne to ma kształty i tyle. Trochę boxów, chamfer, lekka modyfikacia siatki i modelik gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 pewien bump by nie zaszkodził;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 No cóż, ekspertem w tej dziedzinie nie jestem ale mnie osobiście model się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schottkey Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 Widzicie, cala zabawa w tym ze przy duzej ilosci tego nie chce sie juz inaczej mapowac niz z boxa, stad displ mapki odpadaja, a jedyny detal to soft selection w sumie, a w tym wprawa mala. Inna sprawa ze 'zabawy' ekipy z evera ze skorzanymi meblami sa swietne i do takich efektow chcialbym dążyć. Póki co odrobina noisa w siatce, troche recznych przestawien i softsel tam gdzie rzeczywiscie widac to na referce. Nastepny wrzucik to taki dosc dziwny mebel - jako tlo taki specyficzny pokoj w jakim widzialem prezentacje serii niemieckich mebli. Materialowo ciagle skora, jako ze teksturki ciagle zbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Swietny material (choc bump moglby byc odrobine mniejszy) i bardzo ladny render. Jakiego softu uzywasz ? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schottkey Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 max7 + vray 1.4costam i nastepny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Ja bym inne obicia zrobił w czerwonym foteliku:) Sorry że tak brzydko pozaznaczałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi