odnetniN Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Witam modelowalem sobie ladnie i mi sie zresetowal komp,pozniej jak zalaczylem 3ds max i ten plik pojawil mi sie taki komunikat co to moze znaczyc? dziwne bo przeciez zasevowalem wczesniej wiec powinno mi wczytac :/ PS: please powiedzcie mi ze da sie to otworzyc :( modelowalem takie cos mialo troche poly ;(
Master Kiełbaster Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Próbuj jeszcze raz :* i tak było krzywo ;p I rób savey na różnych plikach.
Leleń Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 autoback albo merge albo xform i takie tam =]
hawrok Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Będzie ciężko teraz coś z tym plikiem zrobić. Popróbuj z autosave moze coś się zapisało, albo mergem wyciagnąć obiekty z tego pliku
odnetniN Napisano 21 Październik 2006 Autor Napisano 21 Październik 2006 master czemu bylo krzywo? bylo zajebi^^^e :D:D teraz od poczatku nic nie pomaga fuck :(:(:(:(:( chlip ...........nic nie pomoglo prubowalem juz wszystko :P
Hynol Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Jak się saveuje na tym samym pliku i nie ma dobrze ustawionego autosave, to takie są niestety skutki....
odnetniN Napisano 21 Październik 2006 Autor Napisano 21 Październik 2006 bzdura nie spotakalem sie jeszcze z takim czyms zeby po restarcie plik sie zepsul jesli wczesniej sie savowalo:/ nie dorzecznechybe ze cos w rejsetrze sie stalo :P
Hynol Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 LOL. Bzdura powiadasz która Ci się przytrafiła :). Całkiem namacalna bzdura. Poza tym saveowanie osobnych plików jest metodą która niejako przy okazji rozwiązałaby twój problem. Istnieje cała masa innych powodów dla których warto trzymać osobno poszczególne etapy swojej pracy i nie nadpisywać plików.
Hynol Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Rejestr to jest takie magiczne słowo że można nim wytłumaczyć nawet trzęsienie ziemi.
Zbychowaty Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 Hynol kocham Twoje komentarze:D Serio!! :D Co do pliku to odpal go z katalogu Autobacka. Powinien tam sie znajdowac. Pozdrawiam:)
odnetniN Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Za pozno :P zrobilem juz od nowa ;] a czemu nie rejestr? jesli wszystko w nim sie zapsiuje :P trudno nastepnym razem bede robil podwojne save'y :/ Autoback otwiera ostatnia prace ;)
Rekomendowane odpowiedzi