Napisano 21 Październik 200618 l Witam modelowalem sobie ladnie i mi sie zresetowal komp,pozniej jak zalaczylem 3ds max i ten plik pojawil mi sie taki komunikat co to moze znaczyc? dziwne bo przeciez zasevowalem wczesniej wiec powinno mi wczytac :/ PS: please powiedzcie mi ze da sie to otworzyc :( modelowalem takie cos mialo troche poly ;(
Napisano 21 Październik 200618 l Próbuj jeszcze raz :* i tak było krzywo ;p I rób savey na różnych plikach.
Napisano 21 Październik 200618 l Będzie ciężko teraz coś z tym plikiem zrobić. Popróbuj z autosave moze coś się zapisało, albo mergem wyciagnąć obiekty z tego pliku
Napisano 21 Październik 200618 l Autor master czemu bylo krzywo? bylo zajebi^^^e :D:D teraz od poczatku nic nie pomaga fuck :(:(:(:(:( chlip ...........nic nie pomoglo prubowalem juz wszystko :P
Napisano 21 Październik 200618 l Jak się saveuje na tym samym pliku i nie ma dobrze ustawionego autosave, to takie są niestety skutki....
Napisano 21 Październik 200618 l Autor bzdura nie spotakalem sie jeszcze z takim czyms zeby po restarcie plik sie zepsul jesli wczesniej sie savowalo:/ nie dorzecznechybe ze cos w rejsetrze sie stalo :P
Napisano 21 Październik 200618 l LOL. Bzdura powiadasz która Ci się przytrafiła :). Całkiem namacalna bzdura. Poza tym saveowanie osobnych plików jest metodą która niejako przy okazji rozwiązałaby twój problem. Istnieje cała masa innych powodów dla których warto trzymać osobno poszczególne etapy swojej pracy i nie nadpisywać plików.
Napisano 21 Październik 200618 l Rejestr to jest takie magiczne słowo że można nim wytłumaczyć nawet trzęsienie ziemi.
Napisano 22 Październik 200618 l Hynol kocham Twoje komentarze:D Serio!! :D Co do pliku to odpal go z katalogu Autobacka. Powinien tam sie znajdowac. Pozdrawiam:)
Napisano 22 Październik 200618 l Autor Za pozno :P zrobilem juz od nowa ;] a czemu nie rejestr? jesli wszystko w nim sie zapsiuje :P trudno nastepnym razem bede robil podwojne save'y :/ Autoback otwiera ostatnia prace ;)