Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Technicznie fajnie ale na samą myśl o mieszkaniu w takiej klitce dostaję spazmów. 24mkw to kara.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 11,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
rendery w miare...ale sama aranzacja jest fatalna...

Samo to, iz pokoj jest waski to jeszcze ta lazienka przy wejsciu powoduje przy wchodzeniu wrazenie tunelu..a to przytlacza.

Na dodatek brak okien ..no jak w piwnicy..ja bym nie dal rady tam mieszkac.

Hej, skoro sądzisz, że jest fatalna to na pewno wszyscy się ucieszą jak zaproponujesz nam tym razem rewelacyjne rozwiązanie tej samej kawalerki na 24mk.Wiesz z regóły ciężko kupić kawalerkę o dogodnym ustawieniu nasłonecznieniu itp. a jest to rzut z tego, co wiem rzeczywisty nie żaden wymyślony (w Sopocie , mk2 u nas zaczyna się od 15 000 zł i oczywiście rejon górny nie dolny. ). Co do braku okna to chyba nie dostrzegłeś okna zasłoniętego na całej powierzchni roleta, więc czekam z niecierpliwieniem na świetne redery i rewelacyjne rozwiązanie tego mieszkanka.Pozdrawiam.

Napisano
Hej, skoro sądzisz, że jest fatalna to na pewno wszyscy się ucieszą jak zaproponujesz nam tym razem rewelacyjne rozwiązanie tej samej kawalerki na 24mk.Wiesz z regóły ciężko kupić kawalerkę o dogodnym ustawieniu nasłonecznieniu itp. a jest to rzut z tego, co wiem rzeczywisty nie żaden wymyślony (w Sopocie , mk2 u nas zaczyna się od 15 000 zł i oczywiście rejon górny nie dolny. ). Co do braku okna to chyba nie dostrzegłeś okna zasłoniętego na całej powierzchni roleta, więc czekam z niecierpliwieniem na świetne redery i rewelacyjne rozwiązanie tego mieszkanka.Pozdrawiam.

bez przesady.kazdy moze wyrazic swoje zdanie. bez uzasadniania go swoimi projektami.