Lord_wideer Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Witam wszystkich! Wpadłem na pomysł wykonania robota, zrobiłem rysunek i przystąpiłem do pracy nad projektem. Zamieszczam to co do tej pory zrobiłem. Mile widziane komentarze oraz sugestie.
Mortom Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 a czy robot będzie miał jakies ręce?? :> bo na rysunku siakoś sie ich nie doszukałem ;) Pozdro
Tores Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Pomysł dobry. Jak się pobawisz w detale to moze wyjść niezły modelik. Przemyśl tylko wszystko aby można go było podpiąć pod kości.
goran Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Jak dla mnie szyja troszeczkę za cieńka i za mało "techno",wygląda jak chełm założony na głowę jakiegoś robala :-)
maczuga Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 trochę mi przypomina tego robocika z animacji "pajęczyna" jakiegoś tam autora, chwila niech poszukam w kanale rss... o właśnie to był JmTm00. Ale robocik fajny :)
Lord_wideer Napisano 27 Październik 2006 Autor Napisano 27 Październik 2006 Poprawiłem troszkę model żeby wyglądał na robota. Ręce będą ogrooomne i silne, nie martwcie się nie zrobię z niego kaleki. Robal w hełmie? Super myśl tak się zastanawiam czy dodać mu czułki? Dzięki za odwiedziny i zapraszam na kolejny update.
Arxis Napisano 27 Październik 2006 Napisano 27 Październik 2006 ładne, ładne... jak będziesz dawał materiały, to pomyśl o takiej czarno-żółtej kolorystyce, jak niektóre buldożery... ;P i jeszcze na to jakaś ładna mapka brudu i zarysowań. 1
Rekomendowane odpowiedzi