Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładnie to wygląda, szkoda że pusta ściana odbija sie w lustrze;

fajne modele - dużo detali

obraz na drugim za mocno się świeci

---edit

dobra - teraz widzę że to TiVi, wycofuję powyższy wniosek

Napisano

bardzo ładny modeling, pościel wymiata, światło mi sięnie podoba lepsze by było gdyby tylko lampki świeciły a an renderze to sam nie wiem co daje takie światło

Napisano

Render nie wyszedł ci zabardzo realistycznie ponieważ, patrząc na prawą część wydaje się jakoby pokój był oświetlony tylko lampami, a gdy spojrzy się na lewo to widać że za oknem jest środek dnia.

Napisano

ogólnie cieszę się, że doszliście sami, że to plazma na ścianie, poza tym niewiem czemutego mojego tematu niema na głównym forum???? po trzecie, rzeczywiście światło takie sobie,ale musiałem pokazać materiały dla klienta, no i wszystkie rzeczytu robilem sam przez 3 dni, czy to szybko to niewiem sam, nie miałem siły już się bawić w wiecej szczegółów, materiały to phong z odbiciem i fallof w diffuse, pozdrawiam

Napisano

sasquatch - Twoje ostatnie ostrzeżenie przed skasowaniem wszystkich wątków w galeri których jesteś autorem - wszystkei mają źle nazwane tematy a po prośbach moderatora np Marcina nic sobie z tego nie robisz.

Popraw temat.

Napisano

Fajnie wyszlo, moglbys wrzucic jakies rendery z widokiem na detal tego solika o co jest pod telewizorem i tej ramy w ktora jest oprawiony. I tez z checia bym sie dowiedzial czy posciel modelowana. Pzdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności