sasquatch Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 czy ty jesteś tym seasquatchem który porwał Beastie Boysów na lata? :D fajne materiały na łóżku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 bardzo ładnie to wygląda, szkoda że pusta ściana odbija sie w lustrze; fajne modele - dużo detali obraz na drugim za mocno się świeci ---edit dobra - teraz widzę że to TiVi, wycofuję powyższy wniosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 To ogromne plazmowe TV :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz90 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 pikSar. Ten obraz to telewizor jest, tylko w ramke oprawiony nie widzisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Przeczytaj regulamin i dostosuj się do nazewnictwa wątków. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Aby zmienić nazwę wątku naciśnij EDYCJA w pierwszym poście i > Go advanced Tam w polu "tytuł" wprowadź poprawioną nazwę. Jeśli tego nie zrobisz temat zostanie skasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 do takiego pokoju to pasuje jakas pani pro...fesjonalistka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 b. ładnie, jak robiłeś pościel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 niby ładnie ale coś mi nie pasuje z tym swiatłem. do takiego wnetrza chyab byloby lepsze bardziej eleganckie i tajemnicze swiatło (wiecej cieni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Fajnie, tak bajkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 No i bardzo ładnie. Tylko jedno pytanie: P.S. woohoo!!! 500-ny post! O_O :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 pościel modelowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 bardzo ładny modeling, pościel wymiata, światło mi sięnie podoba lepsze by było gdyby tylko lampki świeciły a an renderze to sam nie wiem co daje takie światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Render nie wyszedł ci zabardzo realistycznie ponieważ, patrząc na prawą część wydaje się jakoby pokój był oświetlony tylko lampami, a gdy spojrzy się na lewo to widać że za oknem jest środek dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasquatch Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 ogólnie cieszę się, że doszliście sami, że to plazma na ścianie, poza tym niewiem czemutego mojego tematu niema na głównym forum???? po trzecie, rzeczywiście światło takie sobie,ale musiałem pokazać materiały dla klienta, no i wszystkie rzeczytu robilem sam przez 3 dni, czy to szybko to niewiem sam, nie miałem siły już się bawić w wiecej szczegółów, materiały to phong z odbiciem i fallof w diffuse, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 sasquatch - Twoje ostatnie ostrzeżenie przed skasowaniem wszystkich wątków w galeri których jesteś autorem - wszystkei mają źle nazwane tematy a po prośbach moderatora np Marcina nic sobie z tego nie robisz. Popraw temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ekskluzive;] szkoda że parapetów nie ma;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Fajnie wyszlo, moglbys wrzucic jakies rendery z widokiem na detal tego solika o co jest pod telewizorem i tej ramy w ktora jest oprawiony. I tez z checia bym sie dowiedzial czy posciel modelowana. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi