nielot007 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Witam!! taka mnie ochota naszla na zrobienie "tutka" w sumie speed czas normalny to ponad 40min :) przyspieszylem i czas to prawie 5min :) wiem ze rewelacji nie ma ale moze nowym sie przyda :) referki--> http://www.micronux.com/catalog/images/products/input_logitech_mx310_l.jpg link--> http://rapidshare.com/files/626384/mouse.rar pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Kurcze, szkoda że ciut wczesniej nie dostałem, miał bym sie czym posiłkować przy modelowaniu tego :) Ale i tak - nice nice :) Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 fajna inicjatywa :) jak mozesz to pisz ile to zajmuje zawsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shark_kk Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Fajna sprawa, Zabieram się do roboty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 a jest tego wolnijsza wersja!!!!!??????a totek zaje fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 w ALLPlaye mozna zwolnic trzeba kliknac na volume pare razy i bedze speead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 bardzo fajnie ze robisz te tutki, duzo mozna sie z nich nauczyc ! Dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 WitaM!! daje wolniejsza wersje :) teraz trwa jakies (ponad) 20min bardzo dobrze wszystko widac :) plik wazy 75mb :) pozdro http://rapidshare.com/files/2164871/1.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 Witam!! moze wy mi doradzicie co moglbym wymodelowac jako kolejjny videotut tylko aby to bylo cos nieorganicznego i tez nie duzego(zebym nie musial robic 10h) ale zeby pokazywalo pare opcji :) licze ze cos wymyslicie :) bo od paru dni mysle ale nie wiem co :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Moze np.komputer?:] Wiem ze mowiles ze niechcial bys organiki ale jaka prosta np.stwora z tego arta by Kengi na forum pisali ze ten model zrobili w 15-30 min:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Ja proponuje stary kaloryfer. Mysle, ze taki tutek ucieszylby wiele osob lacznie ze mna:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Wielkie dzieki Nielot:) Z checia sie poucze! Co do rzeczy ktora mogłbys jak pisales zrobic to moze zapodaj jakis wyczesany fotel skorzany z mega wgnieceniami, laczeniem materialu, szwami itp? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 proponuje zrob model telewizora (nie powinno Ci duzo czasu zajac), na pewno pare technik modelingu bedziesz mogl pokazac (gdzieniegdzie chamfery, boole, inne zaokraglenia), ew. jak juz Mylek wspomnial komputer (skrzynke znaczy :D) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi