Napisano 26 Październik 200618 l Nie żebym się czepiał, ale przeglądarka Mozilla nie jest już oficjalnie tworzona - http://nt.interia.pl/szukaj/news?inf=601370 Domyślam się że chodzi o firefoxa, ściana przyjaciół już zaczęła działać :)
Napisano 26 Październik 200618 l kto w ogóle używa tej padaki przecież wszyscy widzą że Opera rules :P
Napisano 26 Październik 200618 l opera rules, ale w wersji mobile czyli opera mini ;) nie a tak serio, nowy ff daje rade i uzywam tylko tego do opery na piecu nie mam zaufania, cuz ;]
Napisano 29 Październik 200618 l Jakby się czepiać wersji tego najważniejszego to ani mozilla ani firefox tylko Gecko engine ;) Używam równolegle opery i firefoxa, obie mają wady i zalety i nie wiem jak można twierdzić że któraś z nich to "padaka" czy coś w tym stylu. Ludzie, cieszcie się że jesteście na tyle mądrzy że nie używacie IE i chwalcie każdego innego który robi tak samo :) btw. FF jest bardziej kompatybilny z w3c niż opera, wiem z doświadczenia :> (wszstkie css3, z css2 choćby first-child, last-child, itp. itd.) Ja narazie nie kompilowałem FF 2.0 bo mam w portage na gentoo jego ebuild ciągle twardo zamaskowany, ale skoro to ponoć stabilne to odmaskuję i potestuję ;)
Napisano 29 Październik 200618 l uu nadepnąłem komuś na odcisk :D jak ja sie lubie drażnić :P prawda jest taka że używałem FF i opery i opera bardziej mi odpowiada wszystko jest lepsze od IE już miałem ściągnąć IE 7 ale jak zobaczyłem doniesienia o błędach kilka dni po wypuszczeniu to mi przeszło :P lubie zarówno FF jak i opere, po prostu prowokuje i nawiązuje do 'bardzo' merytorycnych dyskusji jakie czasem są prowadzone w necie ... - opera the best, FF buu - jesteś gupi, FF rox, opera sux .... prawie jak ja z bratem :P soł cziil bros :P