wiggles Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 no trudno jakos wytrzymamy :D a to kolko w powietrzu wisi ? :D:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 No samolot wisi, bo goleń jest do niego przymocowany:D, zapomnaiłem po prostu ground plane\'a włączyć a poza tym tak lepiej widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 2 tygodnie bez updatów ?? uuuuuuuu :(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Listopad 2003 Autor Share Napisano 17 Listopad 2003 Good news:D będą jednak update\'y:). Dzisiaj dużo nie zrobiłem ale daję obrazek:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 hehe a co takie zmiany zdania ? :) a tak serio to dobrze bo musze sie dobrze przypatrzec robieniu samolotow bo sam moze zrobie od nowa jakis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Listopad 2003 Autor Share Napisano 17 Listopad 2003 A no dlatego, że miałem dzisiaj do szpitala iść a jednak nie poszedłem:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 no to git :) a wiesz co tak patrze na ten model i mysle czy ten ogon to nie jest tak za bardzo do gory podniesiony ?? tak jest w oryginale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 hmm, ten przód jakiś taki trochę dziwny [hmmm] a z jakiego powodu miałeś iść do szpitala jeśli można wiedzieć ?? odciski na palcach od klawiatury i myszki ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 hmm nie wiem moze sie na tym samolocie nie znam ale wydaje mi sie ze skrzydla powinny byc bardziej kwadratowe :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 generalnie nie jest źle, tylko...............cos się chyba proporcje lekko rozjechały. To takie moje subiektywne zdanie:)) Ale widac ilosc pracy w tym modelu:)) Gratulacje......trzymam kciuki Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 czemu mi nikt nie odpowiedzial??? czemu ten ogon idzie tak do gory bardzo ??? nie powinien byc prostszy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 18 Listopad 2003 Autor Share Napisano 18 Listopad 2003 Hmmm robiłem wg. blueprintów a więc proporcje powinny być chyba ok....:) może po prostu fakt, że samolot teraz nie jest oparty na tylnim kółku potęguje wrażenie, że ogon jest tak do góry:). A tak szczerze to się przyznam, że faktycznie rozjechała mi się pozycja przdniego podwozia, nie wiem jak ja to zrobiłem ale jest trochę cofnięte:D, cóż jak nie zauważyliście tego to chyb znaczy, że nie przeszkadza to tak bardzo:). A do szpitala miałem iść na oprecaję usuwania zbędnych ząbków (8-emki i kilka bonusowych (!!:D) kolejnych stałych zębów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Listopad 2003 Autor Share Napisano 20 Listopad 2003 No to skończyłem podwozie:) oto efekty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 dziwnie to wyglada :P jakby mu jakis tluszcz zwisal na dole :D. moze jak szczegoly zaczniesz dodawac inaczej to bedzie wygladac. :) pozyjemy zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 kurcze nie wiem;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 zrób mu teraz śmigła :D te cztery potężne łopaty wyglądają bardzo... potężnie [cfaniak] może dzięki temu będzie trochę lepiej wyglądał :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 moze ze smiglami jakiej \"powagi\" nabierze?:P wyglada jak taka niepozorna zabawka;P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 Śmigła są już właściwie zrobione, tylko nie zdążyłem ich w czwartek wyrenderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 Śmigło:): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 A to smiglo na kropelke jest przyklejone> Szczegóły, szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 Nie:d, nie na kropelkę, są tam odowiednie łączenia, tylko po prostu ich nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 nie gra mi to przejscie z kadluba na smiglo, jest strasznie kwardotowe, zreszta z tego co pamietam to mustang mial lekkie wybrzuszenie w mijescu gdzie jest silnik, a u ciebie jest az strasznie płasko. moze sie myle. ale okolice smigla i kabiny zdecydowanie do poprawy, ale jak poprawisz te niedociagniecia to bedzie ladny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 hmmm, jakoś mi te łopaty nie pasują [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 popatrz na zdjęciach są dziury w miejscach gdzie lopaty wchodzą w ten korpus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 Originally posted by Loozack hmmm, jakoś mi te łopaty nie pasują [hmmm] mi tak samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 Hi, przygladalem sie temu modelowi, ale powiem szczerze, ze nie bardzo jakos odwzorowuje charakter tego samolotu. Cos w nim jest nie tak. Niestety nie jestem w stanie powiedziec co, ale pewnie tez macie takie odczucie... Byc moze jest on zbyt \"okragly\", obly, no nie wiem... (jak najbardziej zgodnym z oryginalem - kto z was wie jak naprawde wyglada taki mustang na zywo) - Mialem okazje ogladac ten samolot z bliska, jest znakomity... A tu jest pare zdjec, ktore udalo mi sie zrobic... Minimalnie wiecej zdjec jest tutaj... http://akcin.magma-net.pl/kamwojcik/galeria.php?gal=airshow Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 Sorki, ale cos z linkami nie wyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 25 Listopad 2003 Autor Share Napisano 25 Listopad 2003 Dzięki za komentarze, w czwartek postatram się coś ztym zrobić :|. Chyba już wiem czemu te śmigla coś nie pasują, powinienem je trochę poszerzyć. Kkk81 thx za zdjęcia:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 You welcom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l_lewandowski Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 Witam! Rama kabiny pilotow chyba niedokladnie pasuje do kadluba, bo w rogu o ile mnie wzrok nie myli jest malenki otworek? Bedziesz to czyms zaslanial w pozniejszym etapie czy tak ma byc? A generalnie, bardzo sympatyczny model! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 Originally posted by kkk81 A tu jest pare zdjec, ktore udalo mi sie zrobic... tzn sie Ty tam byles i robiles te zdjecia?? :| bo z tego co napisael tak by winikalo :) a co do zdjec fajnie ze je pokazales bo teraz to widac ze to MUSTANG !! :))))))) TEN SAMOLOT MA TO \"COS\" :)!! niestety ale Lucas u Ciebie narazie tego nie ma :(. ale mam nadzieje ze bedzie wiec czekam na poprawki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 26 Listopad 2003 Autor Share Napisano 26 Listopad 2003 Właściwie to zająłem się już tą dziurą, ale nie chciało mi się już renderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk81 Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 Tak Pionier, miałem okazję tam być, oglądać, dotykać i takie tam. Zdjecia tez sam robilem... :) Jednoczesnie ciesze sie, ze komus sie te zdjecia przydadza. Powodzenia /Lucas/... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Listopad 2003 Autor Share Napisano 27 Listopad 2003 A teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Listopad 2003 Autor Share Napisano 27 Listopad 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Listopad 2003 Share Napisano 27 Listopad 2003 lepiej ! :) pracowac dalej :) ps kkk81 jak to jest dotknac MUSTANGA [lol2] [lol2] [lol2] [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Listopad 2003 Share Napisano 27 Listopad 2003 ano lepiej :) ale teraz dopiero zauważyłem, że statecznik pionowy jest jakiś taki splaszczony od połowy w górę, tak jakby tam w ogóle nie było profila :| ale ogólnie nie jest źle :) nic tylko czekać na bumpy i teksturki :D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Listopad 2003 Autor Share Napisano 27 Listopad 2003 Do bump\'a i texturek to jeszcze trochę brakuje, musze jeszcze to takie coś, co się pod kadłubem otwiera, działka, kokpit i pare innych dupereli:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2003 Update:), zrobiłem to takie z tyłu co się otwiera, nie wiem jak to nazwać :P. Wiem, że wolno mi idzie no ale cóż, szybciej się nie da:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 nooooo ten 2 renderek juz klimatowo wyhlada :D :)))) tylko czy \"rama\" ktora trzyma tylni kolo nie jest za cienka ? pozatym ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2003 Może faktycznie jest za cienka, na zdjęciach raczej to słabo widać ale poprawię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 bardzo fajnie to wygląda :) ale mam wrażenie, że statecznik pionowy ciągle jest spłaszczony... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 Skończyłem zewnętrzny modeling:D, teraz zostały tylko elementy kokpitu (chyba nie ma sensu znowu modelować wskaźników itp.) i zacznę texturowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 A tu jeszcze zbliżenie na działka, trochę brzydko wyglądają okolice krawędzi ale nie wiem jak temu zaradzić :/, mam nadzieję, że nie będzie tego widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 no ladny modeli ladny, teraz tylko przez textury nadach mu \"ducha\" tego samolotu a bedzie pieknie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Hmm mialem u siebie podobny problem a zaradzilem to tak ze tak gdzie mialem gesta siatke a chcialem dac extrude to pousowalem niektore \"edge\" dalem extrude, a pozniej za pomoca connect polaczylem \"edge\" ze soba i wyszlo imo oka zreszta wieczorkiem dam updejta mojego bf109. A tak pozatym to lopaty wg mnie sa chyba ciut zamale, i chyba troszke gorna czesc pokrywy na silnik powinna byc troche tak lekko kwadratowa ale moze poprostu zle widze z tej perspekywy ale ogolnie to wyglada super :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi