Napisano 28 Październik 200618 l jakis czas temu zrobilem videotutorial dotyczacy mapowania w blederku. jako wewnetrzny tutek dla ekipy ginanha. ale sobie pomyslalem, ze moze komus z was pomoze. wiec wrzucilem na youtube. troszke ponad 4minutki mojego gadania o podstawach blendera i mapowania w nim. zapraszam:
Napisano 28 Październik 200618 l Autor Mylek, nie powinienes miec takich problemow. nie sadze ze wina lezy po stronie youtube, albo mojej. sprawdzalem na innym kompie i jest ok. moze lacze cos niedomagalo? daj znac czy w koncu ci sie udalo go zaciagnac. jakby co moge wystawic gdzies ~69MB plik avi.
Napisano 28 Październik 200618 l Mylek taż czasami tak mam to przez kiepskie łącze (przynajmniej u mnie) ściągnij sobie tego tuta całego np. youtube grabberem i niedość że zawsze będzie pod ręką to jeszcze sie nie zawiesi :) no będziesz jeszcze potrzebował flv playera
Napisano 29 Październik 200618 l Udalo mi sie sciagnac na innym kompie Na tym kompie nie moglem sciagnac bo podczas ogladania kumpel mnie wypiol z sieci za duzy ping:)...i potem jak mnie przypiol to juz moj komp myslal ze sciagnol calosc i juz dalej nie sciagal(tak mi sie wydaje) ale teraz jest wszystko oki.Fajny tutek THX