kengi Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 jakis czas temu zrobilem videotutorial dotyczacy mapowania w blederku. jako wewnetrzny tutek dla ekipy ginanha. ale sobie pomyslalem, ze moze komus z was pomoze. wiec wrzucilem na youtube. troszke ponad 4minutki mojego gadania o podstawach blendera i mapowania w nim. zapraszam: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 dzieki za tuta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Mi sie on zwiesza po 50 sekundach:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Mylek, nie powinienes miec takich problemow. nie sadze ze wina lezy po stronie youtube, albo mojej. sprawdzalem na innym kompie i jest ok. moze lacze cos niedomagalo? daj znac czy w koncu ci sie udalo go zaciagnac. jakby co moge wystawic gdzies ~69MB plik avi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 thx za tutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Mylek taż czasami tak mam to przez kiepskie łącze (przynajmniej u mnie) ściągnij sobie tego tuta całego np. youtube grabberem i niedość że zawsze będzie pod ręką to jeszcze sie nie zawiesi :) no będziesz jeszcze potrzebował flv playera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Udalo mi sie sciagnac na innym kompie Na tym kompie nie moglem sciagnac bo podczas ogladania kumpel mnie wypiol z sieci za duzy ping:)...i potem jak mnie przypiol to juz moj komp myslal ze sciagnol calosc i juz dalej nie sciagal(tak mi sie wydaje) ale teraz jest wszystko oki.Fajny tutek THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
notdot Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 tutek dobry, dzięki, oby więcej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi