Faun Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Witam Coś dziwnego dzieje się ze ściankami tego modelu, kiedy nakladam materiał szkła. Butelka to profil z lathe, nie widzę żadnych błędów w profilu, a mimo to obiekt wygląda jakby miał coś z normals. Obok butelka z materiałem standard, i wszystko jest ok. A może coś nie tak z ustawieniami materiału (Vray)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 to są refleksje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 maczuga refleksy ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 no na to wygląda, światło się tam odbija. Ale nie wiem, nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Włącz 2d-sided lub coś takiego. Aby upewnić się, że normalne są dobrze ustawione, po prostu włącz ich wyświetlanie i sprawdź, czy nie ma błędów. Ale chyba wygląda to dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 Zmieniłem materiał, wygląda to trochę lepiej, ale w dalszym ciągu ścianki wyglądają mi jakoś podejrzanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 heh - jak uzywaz maxa 7 albo nizszego to wyslij na [email protected] - wygląda jak byś miał flip normal w lathe odznaczone. Dziwne - normalne to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Jak na mój gust to wszystko ok :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 a materiał z fogiem zamiast małą przezroczystością próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 pokaż ustawienia materiału, myślę że może ior niewłaściwy albo coś (powinien być około 1,5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 aaaa, mam cie, to jest HDRI :) jak usuniesz to bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi