Kuba Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 TXT: http://bro.frontstudios.com/forum/bitwast/txt.jpg Mam nadzieję, że o to chodziło :)
Kris_R Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Ekstra :) Czysciutka i profesjonalna robota! Brawo
CzAk1 Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Ekstra, Ekstra. Świetne tekstórki, super mapowane, ładne światło. Jestem ciekaw co dalej z tym zrobisz. Ta stacja aż się prosi by ustawić ja gdzieć na pustyni przy amerykańskiej szosie zapomnianej przez ludzi, Boga i Ministerstwo infrastruktury...bądź transportu...to zależy:)
err0r Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Dokladnie, az sie prosi o pustynie ! :) Podobaja mi sie tekstury model i klimat. Pozdrowienia :) Dobra robota. Gratuluje.
Gość Marioza Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 zajebista stacja paliw, wszyskto jest idealnie, trzyma poziom pion i klimat
Bro Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Dawno nic tu nie pisałem - wystarczy mi tylko podziekowac za dobre słowa. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi