Fidiasz Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Witam w tym temacie będę zamieszczał moje prace. Jestem raczej poczatkujacy (kiedys juz raz zaczynalem ale zrobilem sobie polroczna przerwe wiec wszystko jakby od nowa). Zaczynalem od 3d (moze ktos pamieta, moj stary nick- misiekp). ______________________________________________________________ na pocztatek 2 pracki, obie w Gimpie :p : -ta z morzem ok. 1godz. -smuraj ze 2 godz. Komentarze i krytyki mile widziane. --------
WWWoj Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 :D temat prac jak najbardziej mi si podoba chociaz ten samuraj zle siedzi :/ jakos tak za głęboko, i ma za mały chełm jak dla mnie ;)
Fidiasz Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 i kolejni samurajowie, komentujcie i oceniajcie...
Kuciel Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 czegos mi w tych prackach brakuje, ale nie jest zle ;*
Fidiasz Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 nie tylko samuraje :p czas pracy: caly dzień...
kubi Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Primo: anatomia do poprawy Secundo: styl malowania, cienie rób kolorem
yookeer Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Radzilbym tego typu prace wstawiac do dzialu speed painting... JoKeR
WWWoj Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 czemu do speed painting? wlasnie jezeli czeka sie na komentaz to chyba lepiej tak. Ta pani ma jakies takie mało skosne oczy chyba
yookeer Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Hmm moze i tak, ale co dadza mu komentarze... poki co dam jeden komentarz: Moja propozycja do poznannia w miare mozliwosci ilustracyjnych : http://ef.art.pl/index.php?p=8&a=6&id=38 Zejdzie Ci na to pare dobrych godz! Ale pozniej zrozumiesz gdzie robisz bledy! Ja tez od tego zaczynalem: http://republika.pl/yookeer/las.jpg Byla to moja 1 praca! Moze nie ejst to niz zdumiewajacego, ale zauwazylem duzo pomocnych mi w przyszlosci rzeczy! Pozdrawiam JoKeR
Fidiasz Napisano 20 Listopad 2006 Autor Napisano 20 Listopad 2006 dawno juz nic nie bylo wiec maly szkic: 2dni skrobania (wiekszosc w szkole :p) Chcialbym pokolorowac tylko nie zabarrdzo wiem jak zabrac sie za zbroje, znacie jakies tutki o tym
Fidiasz Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 kolejne szkic... zgadnijcie kto to ??
selevan Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Imo troche znieksztalcona twarz, nieproporcjonalny tulow, lewy policzek tak jakby plaski.
WWWoj Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Dziewczyny i krwawe boje Ci w głowie, hehe fajnie
Fidiasz Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Napisano 3 Grudzień 2006 z referki ok 30 min... a i jeszcze mam pytanko: szkice sa narazie olowkiem ale przymierzam sie do tableta, co powiecie otym : http://allegro.pl/item145626371_genius_g_pen_4500_tablet_mysz_gw_fv_w_wa_nowe.html
Fidiasz Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 a wiec autoportret: a ta kreska jasniejsza to tak sie poprostu zeskanowalo
selevan Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 moim zdaniem troche skopane swiatlocienie :P moge sie mylic :) do tego usta dziwnie wykrzywione, wlosy dziwnie "uczesane", jakies takie brwi :)
Fidiasz Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 taka poza bo za duza glowe narysowalem i nogi by sie nie zmiescily wiec posadzilem ja dosyc niekonwencjonalnie...
selevan Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 a twarz ? :) rece jak u malpy... (wiem ze sie trudno rysuje ale mimo wszystko :P)
Fidiasz Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 jedne z moich pierwszzych pracek na tablecie... i przymiarki do minibitwy :p
selevan Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Ciekawy sposob na kolczuge ale troche ci sie nie udala :P
Wojpajek Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Jak narysowałeś tą kolczugę? Bo chyba nie zrobiłeś masy małych kułeczek?
Fidiasz Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 zrobilem sobie taki pedzel i ustawilem odleglosc rysowania na odpowiednia watrosc....
Rekomendowane odpowiedzi