Napisano 6 Listopad 200618 l Witam wszystkich. Po dlugim czasie braku weny i checi do robienia czegokolwieg, przeslizgujac sie przez "robienie na sile" scenyz polskim smietnikiem itd, w koncu nabralem ochoty do zrobienia czegos konkretnego,a mianowicie mojego trzeciego auta ktore mam zamair doprowadzic do konca bo nabralem juz wystarczajacych umiejetnosci i wydaje mi sie, ze jestem do tego gotowy :P wiec koncze przednia czesc powoli zostalo dopracowanie tych glupich dupereli jak wciecia pod swiatlami ktorych zastosowanie zna chyba tylko sam projektant, poprawka wlotow powierza i swiatel. oka bo sie rozpisalem, oto i on: siatka: pozdrawiam! [edit] ale dlugie to pierwsze zdanie walnalem :P przesadzilem chyba troche :D
Napisano 6 Listopad 200618 l No Pasior sie nam kroi fajny :) Ciezko o fajne bluesyprintesy VWagenow dlatego bede kibicowal jak sie da ;P Poki co jest OK :)
Napisano 6 Listopad 200618 l Mi sie tam bardzo juz podoba pomysl i chec zrobienia volkwagena jak sie zaloze albo to ten maly albo passat lub taki dla pilkarzy robisz:P
Napisano 6 Listopad 200618 l Popraw szparkę pomiędzy zderzakiem a resztą maski, są tam miejscami krzywizny które widać na szarym renderku i imo będzie git
Napisano 7 Listopad 200618 l pod swiatłem linia jest lekko krzywo... jak zaczyna sie zderzak, to napewno tak ma byc od dołu?? nie za bardzo odstaje na zewnatrz?? całe auto beczułka a tu taki róg kańciasty... no chyba ze tak ma być... pozatym pomysł dobry...;)
Napisano 7 Listopad 200618 l Autor Gen.Baton- ja robie VW PHAETONA to jest juz auto z gornej polki, poszukaj w necie, powiniennes znalezc kilka fotek. dzieki wszystkim poprawie, oto refka z korej korzystam:
Napisano 7 Listopad 200618 l Być może to tylko wina renderu ale mnie rzucają się w oczy proporcje. Twoje auto jest za wąskie co najlepiej widać po lampach.
Napisano 7 Listopad 200618 l Autor floo- wrzucam poprawiona gorna czsc zderzaka powinna byc prosta a byla pod duzym katem i wystawala , miales racje , dzieki. Remedy- napewno ci sie zdaje bo proporcje swiatlo - srodek maski- drugie swiatlo sie zgadzaja i na blueprintachi na zdjeciu jest wszystko ok. a tu poprawiona wersja, dalej mecze maske:
Napisano 7 Listopad 200618 l Autor Sory ze post pod postem , nastepny update juz bedzie konkrtniejszy ale po calym dzniu siedzenia nat tym zasran**wem pod swiatlami poczulem wewenetrzna potrzebe pokazania tego bo mialem z tym roboty co nei miala zeby rowno i bez bugow wyszlo:
Napisano 8 Listopad 200618 l Autor ok nadwozie powoli sie rozwija, jestem chory wiec nei chodzie do szkoly, nie chodze do szkoly, wiec siedze i dlubie caly dzien najdokladniej jak potrafie: C&C mile widziane
Napisano 9 Listopad 200618 l Ale tam troche chyba jeszcze krzywo jest pod reflektorkiem, zrób cos z tym zanim zajedziesz dalej.
Napisano 9 Listopad 200618 l przednie reflektory są za wysokie, na zdjęciu widać że kończą się wraz z górną linią grila, a u Ciebie lecą troche wyżej i jeszcze je domodeluj w środku.