Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Po dlugim czasie braku weny i checi do robienia czegokolwieg, przeslizgujac sie przez "robienie na sile" scenyz polskim smietnikiem itd, w koncu nabralem ochoty do zrobienia czegos konkretnego,a mianowicie mojego trzeciego auta ktore mam zamair doprowadzic do konca bo nabralem juz wystarczajacych umiejetnosci i wydaje mi sie, ze jestem do tego gotowy :P wiec koncze przednia czesc powoli zostalo dopracowanie tych glupich dupereli jak wciecia pod swiatlami ktorych zastosowanie zna chyba tylko sam projektant, poprawka wlotow powierza i swiatel. oka bo sie rozpisalem, oto i on:

vwft0.jpg

siatka:

vwsiatarr2.jpg

pozdrawiam!

[edit] ale dlugie to pierwsze zdanie walnalem :P przesadzilem chyba troche :D

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi sie tam bardzo juz podoba pomysl i chec zrobienia volkwagena jak sie zaloze albo to ten maly albo passat lub taki dla pilkarzy robisz:P

Napisano

Popraw szparkę pomiędzy zderzakiem a resztą maski, są tam miejscami krzywizny które widać na szarym renderku i imo będzie git

Napisano

pod swiatłem linia jest lekko krzywo...

jak zaczyna sie zderzak, to napewno tak ma byc od dołu??

nie za bardzo odstaje na zewnatrz??

całe auto beczułka a tu taki róg kańciasty...

no chyba ze tak ma być...

pozatym pomysł dobry...;)

Napisano
  • Autor

Gen.Baton- ja robie VW PHAETONA to jest juz auto z gornej polki, poszukaj w necie, powiniennes znalezc kilka fotek.

dzieki wszystkim poprawie, oto refka z korej korzystam:

Volkswagen_Phaeton_V8_4.2_4MOTION_2004_001.jpg

Napisano

Być może to tylko wina renderu ale mnie rzucają się w oczy proporcje. Twoje auto jest za wąskie co najlepiej widać po lampach.

Napisano
  • Autor

floo- wrzucam poprawiona gorna czsc zderzaka powinna byc prosta a byla pod duzym katem i wystawala , miales racje , dzieki.

Remedy- napewno ci sie zdaje bo proporcje swiatlo - srodek maski- drugie swiatlo sie zgadzaja i na blueprintachi na zdjeciu jest wszystko ok.

a tu poprawiona wersja, dalej mecze maske:

vwuq7.jpg

vwsiatabk4.jpg

Napisano
  • Autor

Sory ze post pod postem , nastepny update juz bedzie konkrtniejszy ale po calym dzniu siedzenia nat tym zasran**wem pod swiatlami poczulem wewenetrzna potrzebe pokazania tego bo mialem z tym roboty co nei miala zeby rowno i bez bugow wyszlo:

vwlm7.jpg

vwsiataprzodoc9.jpg

Napisano
  • Autor

ok nadwozie powoli sie rozwija, jestem chory wiec nei chodzie do szkoly, nie chodze do szkoly, wiec siedze i dlubie caly dzien najdokladniej jak potrafie:

vwli4.jpg

vw2lt3.jpg

vwsiataie2.jpg

C&C mile widziane

Napisano

Ale tam troche chyba jeszcze krzywo jest pod reflektorkiem, zrób cos z tym zanim zajedziesz dalej.

Napisano

przednie reflektory są za wysokie, na zdjęciu widać że kończą się wraz z górną linią grila, a u Ciebie lecą troche wyżej i jeszcze je domodeluj w środku.