tweety Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Meine liebe deutche nationen! Ich habe... ekhem... sorki nie ta kartka :] To już dwa lata temu po raz pierwszy userzy max3d.pl spotkali się we Wrocławiu zapoczatkowując tym samym nowatorską ideę zlotową! Skromnie dodam, że Vorek, rowr i ja byliśmy osobami które jako pierwsze sie zobaczyły "on live" :) Dzisiaj po równo dwócha latach razem z Vorkiem wpadliśmy na pomysł aby uczcić to w dość nietypowy sposób, a mianowicie zebrać jak największą liczbę osób w tak maksymalnie krótkim czasie :D Diabelska ta inicjatywa zakłada, że DZISIAJ (11.11.2006) O 18:00 spotykamy się na rynku wrocławskim w stałym punkcie jakim jest pręgierz: Im nas więcej tym lepiej. Dalej wrocławiaki! Kto żyw pod pręgierz! Pokażmy reszcie Polski, że wrocław nie potrzebuje miesięcy przygotowań aby zrobić sobie party! :D Pozdrawiam i do zobaczenia 1
Badyl Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 ja wątpię żebym dał radę.. co najwyżej na momencik, muszę dziś do 24:00 zrobić projekt z zarządzania i planowania marketingowego o firmie TTI sp. z.o.o. :/:/;/
piksar Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 ja też na chwilkę, mam niedoleczone zapalenie okrzeli, przyjadę brumbrum so there will be no beer (hlip hlip hlip)
Drakula Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 na 99% bede. Tweety, kto bedzie na 100% ?
Knysha Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Moze wpadne, ale najpierw musze wysprzatac mieszkanie po wczorajszej bibie, ekhm... ;] o ktorej?
Drakula Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 o 18 - masz wyraznie napisane ;] tweety - wezmie ktos kanona? :P
tweety Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Deus: daruj knysi. po wczorajszej bibie w Za Szybą pewnie nie wyglada najlepiej :D ja moge wziąć, tylko nie wiem po co?
Drakula Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Tweety - po to, zebym mogl sie pobawic ;] ciach! a walsnie! czy Vorek moglby mi wypalic plytke ze zdjeciami ze zlotu ?
tweety Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 to se kup ;] hehe. pikSar weź też popstrykamy sobie troche w knajpie :)
Vorek Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 a walsnie! czy Vorek moglby mi wypalic plytke ze zdjeciami ze zlotu ? vorek mógłby, vorek wypalić, vorek dobra ludź ;]
SSn4k3 Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 A do jakiej knajpy idziecie(idziemy)?:] Jak wyczaruje fundusz to postaram sie pojawic;]
tweety Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 pewnie Altana lub PracOFFnia, albo cokolwiek znajdziemy na rynku. To nie jest zlot zorganizowany - freestyle na maxa :)
Knysha Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 tłiti - mala poprawka - nie bylem w 'za szyba' - uderzalem do 9 bramy, ale zonk - od 21 lat oO, pozniej daytona {na minute xD} no i domowka u mnie, dlatego musze posprzatac ;) No to jak - altana czy pracoffnia? :) Wezcie aparaciki - tez bym sobie popstrykal jakies foty normalnym sprzetem, a nie moim pseudo aparacikiem ;)
Drakula Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 a ja bym chetnie obejzal "droge do mekki" :P
Vorek Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Drakula na litość wszelkich sił wyższych, zlituj się nad nami, naszymi uszami i umysłami ;]
Vorek Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 najlepiej przynieść laptopy i rozmawiać przez gg bo inaczej się nie da ;]
Knysha Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Ej no nie przesadzajcie ;] - w mekkce da sie rozmawiac do pewnej godziny, pozniej sie muza wbija ;] jedyne rozwiazanie to wynajac 'chillout' w ww klubie - cicho, mozna gadac :]
Drakula Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 do ktorej godziny jest cicho i ile kosztuje czilałt ? ;]
Knysha Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 ~21-22 a nie wiem dokladnie, ale pewno od ok. 75zl w gore - nie jestem pewien http://www.mekka.pl jak cos :]
tweety Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 knajpe ustalimy na miejscu. podejrzewam, że z miejscem nie bedzie problemów. ja za 30min mam autobus i około 18 będę marzł czekając na resztę pod pręgierzem :)
Knysha Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Hyhy bylo wesolo ;) ten kto nie byl, niech zaluje ;P
piksar Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 mieliśmy gościa z drugiej strony (ekranu) zaczęło się czarowanie - nad kielichem ręce Vorka, próbują zmusić cząsteczki alkoholu aby sie klonowały i kielich napełnił. Dopiero palec Tweetiego wskazał cząsteczkowm właściwy kierunek
Badyl Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Ty Knysza senor amigo, pilnuj swojego telefona lepiej bo w pewnym momencie zadzwonil do mnie lobuz jeden! no. :)
Vorek Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 PikSar - nie odzywam się do Ciebie za to co zrobiłeś z tym zdjęciem z kufelkiem, wywal to natychmiast bo wstyd ! ;P Ja już wróciłem, było wesoło, czekam niecierpliwie na fotki od tweetego :D Pozdrawiam
Drakula Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 no fajnie, ale brakowalo mi troche klimatu z pazdziernikowego zlotu ;) Ofkoz czekam na moje fotki z aparatu tweetiego ;)
piksar Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 mocno nieostre było (chlip, chlip) przepraszam chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, chlip, jutro dam oryginał to sie pobawisz
SSn4k3 Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Gdzie byliscie? Ja dopiero wrocilem z obchodu pubow. Bylem w altanie i nikogo nie widzialem, a poznalbym chociazby po gadce. Ani w salvadorze, ani w boomerangu, ani w warce, ani w coolturce ani w 13 iglach was nie bylo;D
Drakula Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 bo bylismy w pracoffni (dobrze mowie? o_O)... to chyba logiczne, ze nas nie bylo w w/w pubach ;]
thorgal Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Nawet oobe pocwiczylismy xDDD z tym obe to teraz pojechaliscie ...
tweety Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 no to yo :) zaczęło się niby normalnie... aż tutaj nagle oobe! w ciemnym tunelu nie ma jasnej kropki światła... jest za to coś innego widzi sięrózne mroczne zjawy i świetliste istoty raczące nas kaustykowanym trunkiem bogów szybko jednak sie zdziwili, że tutaj jestśmy i przegonili nas w odmęty światła tam to się działo... jednak zaczęła nas przyzywać jakaś magiczna siła więc znowu weszliśmy w strumień światła gdzie Vorek za pomocą magii i ja za pomocą "świecącego palca mocy" przenieślismy się do krainy Deusów i innych poczwar gdzie świat miał wielkiego motion blura staraliśmy nic po sobie nie poznać i wtopić w tłum turystów lecz wielki demon ciemności nas odnalazł i wrzucił spowrotem do właściwego tunelu świata Pozdrawiamy!
Badyl Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 o kurtka! przzezajebiste Tweeti :D:D:D:D hehe zblurowany Deus :P
Drakula Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Tweety: neon max3d.pl - pelna profeska :) wrzuc wszystkie fotki na serwer jakis :/ Barkuje paru fajnieszych.
Vorek Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 tłiti, gut gut :) ale co do jednego to się chyba nie zrozumieliśmy. Moim skromnym zdaniem, TAK to miało wyglądać :)
krzyhhh Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 fajna impreza ;) może jak się dobrze moje losy potoczą to będę pijać z wami ;) za rok pozdrawiam :* ;)
Knysha Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Hehe no bannerek wyszedl niezle ;D Jestem ciekaw co sobie ludzie siedzacy w pracoFFni mysleli o nas - siedzi 5 takich, strzelaja fotki z fleshem all da time, pozniej machaja komorka w powietrzu... Jak to zrecznie pikSar ujal: "No panowie, towarzysko jestesmy spaleni" hyhyhy ^^
tweety Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 Drakula: wrzuce wszystko jak tylko mi skonczy sie padaczka z łaczem :/ Vorek: eee... widać tilingowaną tex stołu :] krzyhhh: zapraszamy :) knysha: eee tam... wiele jeszcze knajp zostało :D
Knysha Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 knysha: eee tam... wiele jeszcze knajp zostało :D Taaa jasne... A chcialem tam z kumpela na grzane wino pojsc ;P. Teraz to juz dupa zbita - wejde a barmanka na dziendobry "masz pan ze soba aparat cyfrowy z fleszem badz komorke z latarka? taaa, to won!" ;))) :o:o
Vorek Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 to Drakula tak tym flashem trzaskał jakby Zeusa udawał ;] jakby co na niego zrzucaj winę :D BTW, mówiłem Ci żebyś zmienił avatar ;]
Knysha Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Cii, nie zmienie - zreszta nie mam nic ciekawszego :P chyba, ze wroce do Hard Gay'a, hoo! ;)
tweety Napisano 13 Listopad 2006 Autor Napisano 13 Listopad 2006 Knysia: jak to nie masz?? patrz ile ciekawych motywów na avatarek :D http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=461756&postcount=39
Rekomendowane odpowiedzi