Batou Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Niesamowita praca ze świetnym klimatem. Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza. Po prostu mistrzostwo !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 16 Listopad 2003 Autor Share Napisano 16 Listopad 2003 dziękuję chłopaki..naprawdę miło słyszeć że pracka się podoba...knockout rulez ..ale na razie chyba zarzucam 2d... gratuluję wszystkim uczestnikom bitwy... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Niesamowite... ta pracka oddaje tak wiele... rewelacja... To jest chyba ilustracja mojego obecnego stanu... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 12 Sierpień 2004 Share Napisano 12 Sierpień 2004 ta postac na klifie, ta praca posiada potezny mrok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 pomysłopotęga. nic dodać, nic ująć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Asfalton i Mch:A czemu wy tu posty tak późno piszecie jak ta bitwa tak dawno była? :) No nic ja też uważam , że ta powinna wygrać. Pracka Tigera mi się nie podoba. Znaczy Pracki Tigera mi się bardzo podobają(szczególnie te nowe speedy) ( ale nie ta, a z pewnością nie ta z perwszej bitwy:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi