Napisano 17 Listopad 200618 l Witam Dzis mi sie to zaczelo. Komp sam sie wylacza. Nie moge go ponownie wlaczyc. Dopiero po odlaczeniu zasilania z tylu i po ponownym wlaczeniu moge go wlaczac. Co moze byc przyczyna??
Napisano 17 Listopad 200618 l na bank to zasilacz, spotkałem sie już z kilkoma takim przypadkami. jak obciaze za bardzo kompa to tak mam, i tak samo musze go wlaczac.. niestety chwilowo brak kasy na nowy zasilacz
Napisano 17 Listopad 200618 l No to mamy epidemię :) U mnie problem jest taki, że przeciążenie zasilacza wywołuje winda. Słyszę dźwięk windy, światło mignie a komp zdycha.
Napisano 17 Listopad 200618 l mi spadały napiecia np podczas oglądania filmu były zaciachy i słychac było taki dzwiek dysku jakzaciach. póxniej padł całkiem. wmontowałem starszy brata... wadliwy i mam to co Ty... tylko wtyczka pomaga go włączyć. aż sie boje maxa właćzac lub inny program :) zawsze możesz pożyczyć zasilacz od jakiegoś kumpla i sprawdzić.
Napisano 17 Listopad 200618 l zamknij okno w pokoju :) komp obok stojący (przy oknie) też ma taki problem , bo mu zasilacz marznie :)
Napisano 17 Listopad 200618 l No to mamy epidemię :) U mnie problem jest taki, że przeciążenie zasilacza wywołuje winda. Słyszę dźwięk windy, światło mignie a komp zdycha. Mam to samo :/ Poradziłeś sobie z tym jakoś?
Napisano 18 Listopad 200618 l ja mam chu...kę, bo potrzebowałem na gwałt i kupiłem byle co w sklepie na rogu, pod domem. Dobrze mieć UPS i markowy zasilacz. Teraz, nie chcę kupowac nowego bo cały komputer jest do wymiany + monitor. Po dzisiejszej zwałce w W-wie drugi stracił na parę godzin 32 bity w kolorze (nie pytajcie jak, nie dawał się ustawić bo zmieniał rozdziałkę). Teraz już ma znowu. Czary. Jak pewnego dnia zobaczycie grzyb na Mokotowem to znaczy że Gordy zniknął z mapy 3D. :)
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor No walsnie ledwo wrocilem z Logosa :D o dziwo u nich moj komp dzialal bez zastrzezen az sie zdziwilem, wiec jednak to nie zasilacz, mialem cos z kablem albo gniazdkiem, poprostu wymienilem kabel ( akurat mialem ejszcze jeden) i w inne gniazdko podlaczylem, i dziala jak narazie ok :D pozdrawiam
Napisano 18 Listopad 200618 l Skoro juz o problemach, to ja tez o cos zapytam. Osatnio jak przechodze w stan Stand By i chce ponownie uruchomic maszyne, to za kazdym razem najpierw sie resetuje i odpala system od nowa. Wie ktos WTF ?