Matys Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 dobra wracam dzisaj do domu i biore sie za to highpoly bo juz nie moge sie doczekac textorowania :D (i wykozyustania nowonabytych umiejetnosci) to bedzie dopiero zabawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 dobrze idzie, oby udalo Ci sie to dobrze wyrenderowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 najazd na twarz: http://spawn.com/toys/spawn/series29/spawn9/images/series29_spawn9_photo_03_dp.jpg redemption Spawn: http://spawn.com/toys/spawn/spawn3inch/3wor/images/spawn3inch_3wor_photo_01_dl.jpg twarzowy: http://spawn.com/toys/spawn/series27/spawni085/images/series27_spawni085_photo_01_dp.jpg spawn z gunem (tu mu dobrze nuskulature widac) http://spawn.com/toys/spawn/series25/hellspawn5/images/series25_hellspawn5_photo_04_dp.jpg ze skrzydelkami #2 http://spawn.com/toys/spawn/reborn/wor-rb/images/reborn_wor-rb_photo_02_dp.jpg kolejna sylwetka http://spawn.com/toys/spawn/series20/spawn6/images/series20_spawn6_photo_02_dp.jpg zobacz koniecznie - fajna rzeźba mięśni http://spawn.com/toys/spawn/spawnmovie/moviespawn/images/spawnmovie_moviespawn_photo_01_dp.jpg 2 kolejne sylwetki na koniec http://spawn.com/toys/spawn/series7/spawn3/images/series7_spawn3_photo_01_dp.jpg http://spawn.com/toys/spawn/series7/spawn3/images/series7_spawn3_photo_02_dl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 kurt_hectic dzieki, tez mam taka nadzieje ale ostatnio mialem troche roboty z vreyem i ogolnie renderowanie wiec moze nei bedzie tak zle... Bad Moon kurcze super refki do tej pory kozystalem z jakis komiksowych refek i tego co znalazlem na googlach, te wygladaja super i maja ciekawe rozwiazania, tylko teraz problem w tym ze bede musial od nowa robic te ochraniacza :D no nic zobaczymy... w kazdym razie wilkie dzieki napewno sie przydadza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 dobra upd. bo dawno nie bylo.. sprawdzalem czy normalka bedzie sie trzymac modelu, na poczatku nie chciala :O po 1h renderowania przypomnielame sobie dlaczego nienawidzie v-reya :-) pozniej juz bylo lepiej, poszedlem do sklepu kupilem braxa i rzucilem na luz. efekty jak widac: low poly + normalka, nie cala jeszcze, ale bede neczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 impresiv :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Nie no... jest poprostu pięknie :) Nawet nie wiem co mam napisać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 rewelka!! super to wyglada :) pozdro i powodzenia w texturowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 świetne matys, klicek bedzie mial problem z tobą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 kopara... powaga. choć butki jakieś dziwne ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Bo na butkach jeszcze normala nie ma :P A swoją drogą to faktycznie Klicek musi się postarać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 uuuuuaaa wlasnie wstalem i przypelznolem do roboty. dzisiaj jest dobry dzien na konczenie tego modelu a na weekend zostawiam sobie textorwanie :D wczoraj zrobilem jeszcze praktycznie caly model poza rekoma i glowa bo musze ja jeszce raz wypalic. w kazdym razie naprawde wilkie dzieki wszystkim za posty i mile slowa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Pikny ten model. Myślę że jak na razie No.1 :) Powodzenia przy malowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2006 jeszcze raz dzieki panowie :-) ... nikt nic nie postuje to moze ja cos zapodam, narazie mecze troche texture i bawie sie kolorami ale wychodzi badziewieasto :/ ze juz nie wspominajac o pelerynie z ktora dalem sobie chwilowo spokoj, no coz z ty juz nie bedzie tak latwo i przyjemnie :] powiedzcie co sadzicie, chetnie przyjme wszelkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 mi tam sie podoba :) nogi najfajniej wyszly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 narazie mecze troche texture i bawie sie kolorami ale wychodzi badziewieasto :/ ze juz nie wspominajac o pelerynie z ktora dalem sobie chwilowo spokoj, no coz z ty juz nie bedzie tak latwo i przyjemnie :] Jeśli chodzi o txt to jest wmiarę spoko - doczepiłbym się do tych ochraniaczy na rekach no i do tych zielonych oczu :) O pelerynie nie wpomne :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2006 ten po lewej jeszcze trzyma poziom ale ten po prawej to poracha bede musial go chyba przerobic calkowicie poczawszy od modelu :/ ... a co powiecie na kolorystyke bo w sumie w detale nie wchodzilem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 bardzo fajny modelik, a co do tej ważniejszej czesci posta (krytyki) to hmmm more details, more details! :d (zwlaszcza na normalu na ciele) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Bardzo fajnie to wygląda. Tyle, że nie wszystko... Mi szczególnie nie podobają się te ochraniacze czy coś na rękach (chodzi oczywiście o tex) Musisz to koniecznie pomęczyć, bo sam model z normal mapą wygląda bajecznie, a z texturką to już troche co innego... Good luck ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 pracuj pracuj :) a i dzieki za rady:] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 wyglada ok, przyczepil bym sie do: stop nie poprawiles jak pisalem... i texturki > moze za bardzo takie tilowane sa..wiesz taka mala kaszka... gl. chodzi o ten stuff na rekach, moze to metal powinien byc?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 dobra dzisaj udalo mi sie cokolwiek porobic .. powalczylem z texturkami itp. nie jest to jeszce to ale juz ma to sie ku koncowi. jutro bede robil pelerynke i dlonie. http://www.sendspace.com/file/8p8l26 ledyr- hmm tak myslalem o tym zeby zrobic to naprawde pozadnie, ale najprosciej w swiecie nie mam czasu :/ moze nastepnym raziem :-) obo - troszke poprawilem ale jesli chodzi kolor to nie chce przekombinowac, chce zeby to byl krwiscie czerwony, probwalem dodawac wiecej detalu ale nawet tego nie bylo widac wiec zrobilem tak jak widac. Radzisz - nie gadaj tylko do roboty a sam bedziesz zapewne kiedys dawal rady :P kurt_hectic- poprawialem to co mowiles ale wcale nie wygladalo lepiej ... z texturam to walcze caly czas :P i nie to nei metal ... tylko ... dobra nvm nie wiem co to jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 słodka 360 :) pieknie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 dziki KLICEK ... musze zmienic sobie ten avatar bo mnie zaczyna denerwowac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 ledyr- hmm tak myslalem o tym zeby zrobic to naprawde pozadnie, ale najprosciej w swiecie nie mam czasu :/ moze nastepnym raziem :-) hmmm wiec wazniejszy jest w ogóle zakonczenie modelu minibitwie niz dobry poządny szczegolowy model ? :) chyba ze miales na mysli to ze dokonczycz go po bitwie :D edit : racja zmien avatar ja tak zrobilem i nie zaluje :D:D buahahaha a tak btw to model i tak wygląda świetnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 pracka niczego sobie, idzie Ci coraz lepiej... jest taki myk> 360 dajesz w mov i wtedy masz w realtimie suwak i mozesz ogladac model. odnosnie pracki to jest SPOX. jeszcze moglbys zdecydowac sie\ pojsc w ktoras strone: 1) albo solidna czysta praca ( taka jak klicka) 2) albo model totalnie zakrwawiony i bruny 3) albo jakies kolorowe japonskie gowno... tak czy siak w kazdej z tych drog model powinien byc bardziej kolorowy i zdecydowany. zadeklaruj sie. (najblizej mu do tej klickowej opcji.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 No bardzo fajnie Ci idzie. Jesli mialbys sie sugerowac podpowiedziami Kurta, to idz w numer 2 :) PS czy ty czasem spisz czlowieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 ŁAŃCUCHYYYYYYYYYY!!!!!!!;) modelik zajefantastyczny! ale daj mu łańcuchy SPAWNowe!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 czy ty czasem spisz czlowieku? pewnie nie spi bo wie ze to strata czasu :D taa wlasnie lancuchy, dodaj wiecej detalu tak jak jakis pan kiedys robil jakiegos czarodzieja z niebieskim duszkiem na różdzce :D (buahaha) to tam bylo duzo detali to sie powzoruj i koniecznie zrób cos z tym czerwonym bo strasznie dziwnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Już jest troche lepiej. Pelerynka ma fajny materiał. Daj jeszcze jak możesz normalny render z dwóch lub trzech rzutów, a nie animke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 świetny modelik, nie wiem co jeszcze mozna napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 powoli sie konczy czas :/ ... z texturami jeszcze bede walczyl jutro i moze jakas animacja bo tego tez jeszce nie robilem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 ej no super :) gratulacje z gory :) jak jeszcze miar zamiar dopracowywac to juz wiem ze bedzie miodnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Nie no, jest super. Mi się bardzo podoba. Oczywiście jesteś jednym z faworytów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Mi szczerze mówiąc nadal nie podoma się txt na tych "osłonach" przedramion - no i ten płaszcz - może wogóle go ściagnij - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 o fak, moze to jest mysl.... przeciez ramiona chyba ma fajniejsze od plaszczu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 ej jak to dziala musze dzisiaj zamiescic koncowa prace ? czy moge np jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Matys masz jeszcze jeden tydzien :) w nastepna niedziele punkt 24 konczymy ostateczny termin :) jest duzo dobrych modeli juz prawie skonczych, szkoda by była gdyby ktos sie nie wyrobil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 jest duzo dobrych modeli juz prawie skonczych, szkoda by była gdyby ktos sie nie wyrobil :) klicek, mógłbys być troche skromniejszy co? :D joke :D jak pomysle matys, ze masz jeszcz na to tydzień to az sie boje koncowego rezultatu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 :D o fajowo ... cholera ja tez sie boje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Matys....jak ty nie zrobisz mu lancuchow przy plaszczu to zaglosuje na Nemo!;) i plaszcz musi byc!!!!MUSIIII!!!! Spawn bez plaszcza i lancuchow jest jak ryba bez roweru! ;) nie no..to MUSI BYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 ja bede konczyl, bo nie moge myslec o niczym innym jak o nastepnych prackach, wele jeszcze mozna by poprawic ale nie mam tyle czasu zeby to solidnie poprawic... naprawde dzieki wszystkim za zainteresowanie. co do animacji to moze uda mi sie jeszcze cos w niedziele machnac ale do tego czasu mnie nie ma albo jestem nie w stanie :-) pozdrawiam. mimo ze skonczylem krytyka i komentarze mile widziane :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Dla mnie bardzo fajnie. Troche nadal texturka diffuse leży, ale i tak mi się podoba. Duże gratulacje :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 niiiiiiiiiiccceeeee czy on sie nie blyszczy zabardzo? anyway niiiiiiiiiiccceeeee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 fajnie to wyszło, poprzez kolorystyke i sposob malowania oraz samą pozei oswietnie uzyskałes bardzo komiksowy charakter tej postaci i chyba o to chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 piekne kolorki i model, rewelacja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 panowie naprawde dzieki, czytajkac Wasze posty ciesze sie ze robie to co robie, i ze czuje ze naprawde warto... a to coby uprzedzic prozbe Klicka pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi