xsaw Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 znalazłem świetną stronę, tyle że nie jestem pewien czy już jej ktoś nie umieścił na forum http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/index.htm - wszystko co potrzebne aby ustawić V-Ray :D 1
streaker Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Yes, Yes, Yes, togo mi było trzeba, dzięki serdeczne :D
voyager Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Jupi!!! Masz ode mnie zasłużony punkt reputacji. Gdzie takie coś znalazłeś?
xsaw Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 na google.pl druga strona wyszukiwania pod hasłem vray :D dlatego zastanawiałem się czy mnie nie zjedziecie że to już setny raz ktoś dodał :D
AGmakonts Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 dlatego zastanawiałem się czy mnie nie zjedziecie że to już setny raz ktoś dodał :D zjechac nie ale wyśmialiśmy owszem
krzyhhh Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Oo oż .. chyba gdzieś ten link już widziałem :] .. hm. .czy to przypadkiem nie to próbowaliśmy przetłumaczyć kiedyś ? xD mimowszystko dzięki :D
tadzio Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Gieneralnie jest to taki manual vraya. Kazy moze sobie go oblikac jak sie zaloguje na stronie ;-)
Rekomendowane odpowiedzi