Napisano 9 Październik 200321 l witam wszystkich czy możecie mi coś powiedzieć na temat tej pracy pozdrawiam Bakoma
Napisano 9 Październik 200321 l ogolnie fajne tylko wedlug mnie troche sie caly ten obiekt gubi w tle
Napisano 13 Październik 200321 l Mi się podoba. Tyle że skadrowałeś fatalnie, źle wykonane maskowania i mam wrażenie że i źle zwymiarowane.
Napisano 13 Październik 200321 l Mi się zupełnie nie podoba ten stok. Czemu ten gość jedzie na nartach jak tam nie ma śniegu? I czemu ta \'tekstura\' stoku jest taka odpychajaca i nieostra? Takie zdjecie miales? Bo sam obiekt jest spoko.
Napisano 15 Październik 200321 l bo on ma ziemne narty [lol2][lol2][lol2] .. misie ogolnie to sie nie podoba.. wszystko niedopasowane :) schronisko nie pasuje do reszty.. a chodzilo o to przeciez zeby wygladalo jak najbardziej realnie i jakby tam bylo :) Zle oswietlenie i za sztuczne. Sam model misie podoba ale kompozycja bleeee.. i ten koles wyciety hehehe tragednia :) i ta ziemia :) mogles chociaz kwiatki zrobic :D:D:D..
Napisano 15 Październik 200321 l Ej...koledzy...spokojnie...jeszcze przestaszycie Bakome... Chociaż mają rację. Próba montaż sceny zawiodla, ale sam projekt schroniska jest spox...(daj jeszcze kilka rendeków samego schoniska). Koniecznie pozmieniaj otoczenie... Pozdr
Napisano 21 Październik 200321 l Autor ale krytykę żeście mi walneli jestem załamany ale to nic pchm do przodu wszystkie wyciente zdjęcia dostałem nie wycinałem ich sam Pozdrawiam bakoma
Napisano 21 Październik 200321 l wiesz co mi sie jedynie nie podoba ? jakos nie pasuja mi ci ludzie (ten z psem i to pod schroniskiem) a takto spox