Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich czy możecie mi coś powiedzieć na temat tej pracy pozdrawiam Bakoma

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi się podoba. Tyle że skadrowałeś fatalnie, źle wykonane maskowania i mam wrażenie że i źle zwymiarowane.

Napisano

Mi się zupełnie nie podoba ten stok. Czemu ten gość jedzie na nartach jak tam nie ma śniegu? I czemu ta \'tekstura\' stoku jest taka odpychajaca i nieostra? Takie zdjecie miales? Bo sam obiekt jest spoko.

Napisano

bo on ma ziemne narty [lol2][lol2][lol2] .. misie ogolnie to sie nie podoba.. wszystko niedopasowane :) schronisko nie pasuje do reszty.. a chodzilo o to przeciez zeby wygladalo jak najbardziej realnie i jakby tam bylo :) Zle oswietlenie i za sztuczne. Sam model misie podoba ale kompozycja bleeee.. i ten koles wyciety hehehe tragednia :) i ta ziemia :) mogles chociaz kwiatki zrobic :D:D:D..

Napisano

Ej...koledzy...spokojnie...jeszcze przestaszycie Bakome...

Chociaż mają rację. Próba montaż sceny zawiodla, ale sam projekt schroniska jest spox...(daj jeszcze kilka rendeków samego schoniska). Koniecznie pozmieniaj otoczenie...

Pozdr

Napisano
  • Autor

ale krytykę żeście mi walneli jestem załamany ale to nic pchm do przodu

wszystkie wyciente zdjęcia dostałem

nie wycinałem ich sam Pozdrawiam bakoma

Napisano

wiesz co mi sie jedynie nie podoba ? jakos nie pasuja mi ci ludzie (ten z psem i to pod schroniskiem) a takto spox

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności