Jacek12 Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 witam wszystkich czy możecie mi coś powiedzieć na temat tej pracy pozdrawiam Bakoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 ogolnie fajne tylko wedlug mnie troche sie caly ten obiekt gubi w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 jestem na nie :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 to jest styl zakopianski?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Mi się podoba. Tyle że skadrowałeś fatalnie, źle wykonane maskowania i mam wrażenie że i źle zwymiarowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 lol :ASD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Mi się zupełnie nie podoba ten stok. Czemu ten gość jedzie na nartach jak tam nie ma śniegu? I czemu ta \'tekstura\' stoku jest taka odpychajaca i nieostra? Takie zdjecie miales? Bo sam obiekt jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 bo on ma ziemne narty [lol2][lol2][lol2] .. misie ogolnie to sie nie podoba.. wszystko niedopasowane :) schronisko nie pasuje do reszty.. a chodzilo o to przeciez zeby wygladalo jak najbardziej realnie i jakby tam bylo :) Zle oswietlenie i za sztuczne. Sam model misie podoba ale kompozycja bleeee.. i ten koles wyciety hehehe tragednia :) i ta ziemia :) mogles chociaz kwiatki zrobic :D:D:D.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Ej...koledzy...spokojnie...jeszcze przestaszycie Bakome... Chociaż mają rację. Próba montaż sceny zawiodla, ale sam projekt schroniska jest spox...(daj jeszcze kilka rendeków samego schoniska). Koniecznie pozmieniaj otoczenie... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Zgadzam się. Projekt jest spoko tyle ze cala reszta do kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 ale krytykę żeście mi walneli jestem załamany ale to nic pchm do przodu wszystkie wyciente zdjęcia dostałem nie wycinałem ich sam Pozdrawiam bakoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 wiesz co mi sie jedynie nie podoba ? jakos nie pasuja mi ci ludzie (ten z psem i to pod schroniskiem) a takto spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi