kostek1888 Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Witam wszystkich na forum :] dawno mnie tu nie było :] wrzucam takiego VIP`ka flakoniki moich ulubionych perfum (polecam hehe)...Będąc samokrytycznym: wiem wiem, troszkę przepalone, no i flakoniki powinny być czymś wypełnione ale stwierdziłem, że puste lepiej wyglądają ;P Zapraszam do komentowania i pozdrawiam :]
krzyhhh Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 model: ładny i prosty. shadery: szkło niebieskie mi się podoba bardzo , czerwone mniej , a srebro w ogóle. render:ogólnie ładnie ale plamy , plamy i jeszcze raz plamy ;) hm.. to mi co innego przypomina xD taka mał podręczna buteleczke :p hyhy pozdrawiam
tadzio Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Ostatnio meczylem sie zeby zrobic flakonik chanela, zeby mial jakos rece i nogi. Meczylem caustyka i materialy az tak sie w...pienilem, ze zostawilem go nieskonczonego. Czasem cierpliwosci mi brakuje do wlasnej niewiedzy i braku umiejetnosci:-) Moze kiedys dokoncze. A co do Twoej pracki to mnie sie w sumie podoba. Szklo bardziej wyglada na plastik, ale tez moze byc ;-)
Mr Pank Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 buuu niestety ale takie zamykanie nie sprawdziło by sie w praktyce złe nachylenie
kostek1888 Napisano 29 Listopad 2006 Autor Napisano 29 Listopad 2006 buuu niestety ale takie zamykanie nie sprawdziło by sie w praktyce złe nachylenie I tu niestety muszę Cię zgasić bo model był robiony z linijeczką i suwmiareczka hehe ;P
hcpiter Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 nie wiem czy to zalezy od studia, oswietlenia ale metal wyszedl bardzo nierealistycznie, zielone szkło ładne no i modele rowniez
Master Kiełbaster Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Render zwaliłeś :* Studio mogłoby być lepsze....
deshu Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 nie wiem czy to zalezy od studia, oswietlenia ale metal wyszedl bardzo nierealistycznie, zielone szkło ładne no i modele rowniez kolega mnie zwalil z nog... zielone szklo? ladne, dof be, niebieske lepsiejsze od czerwonego, metal fuj, otoczenie nie nadajace tego co powinno.
hcpiter Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 kolega mnie zwalil z nog... zielone szklo? yyyy wpadka myslalem o zielonym w tym czasie :p zielone ladne by bylo ! :D
SSn4k3 Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Ładne:) Mam piersióweczke ktora wyglada niemalze identycznie:)
kostek1888 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Napisano 24 Grudzień 2006 Specjalnie dla hcpiter3d jest Zielona wersja hahaha :] WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!
riddick Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 całość mi się bardzo podoba, czysto i przyjemnie, metal i oświetlenie OK
Synthax Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Bardzo mnie sie podoba. Zywa kolorystyka. Jak uzyskales taki material?
Rekomendowane odpowiedzi