Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka.

Po wielu bolach, trudach, przeklenstwa, wycieraniu okapujacej sliny z monitora z wscieklosci, odciskow od zapalek na powiekach, wyjmowania gwozdzi z .. tylu itd. skonczylem nowa odslone mojej strony. Niedluga beda dalsze up'y ale juz dzisiaj nie mialem sily szczegolnie ze niewiele juz tego zostalo (raptem z 5-8 renderow). Ale pasuje na dzisiaj.

-> http://www.abandonedland.net

Enjoy.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hm

Wielki plus za napis na wejsciu :D

Ogolnie troche nie czytelne, zwlaszcza menu, na moim, nie za jasnym, monitorze jest zupelnie nie do przeczytania dopuki nie na jade na nie myszką.

I nie wiem co za dziwne cosie są po prawej stronie, takie kwadratowe... O,o

Anyway, quite enjoyed :)

pozdrawiam

Mirach

Napisano

Gdy klikam na obrazek drugiego tutka(ten pomiedzy flagami) to jest bug z linkami :) a po za tym jest cool imo

Napisano

ładne

denerwuje mnie w menu że ta łapka sie pojawia i znika :D

shoutbox jakby sie nie mieści cały ?

menu rzeczywiscie troche przyciemnawe

no i mnie te tony tekstu odstraszają ;( :P

Napisano

Dla Opery też jest chyba "too cool" xD

Popraw panie, popraw.... zanim Ciebie poprawią. ;)

Napisano

popraw shoutboxa, żeby tylko jeden pasek przewijania był, do tego menu za ciemne, trzeba się przypatrzeć, żeby zobaczyć co tam pisze...

PS> te obrazki po prawej chyba nie mają być takie ucięte w połowie ?

edit: po najechaniu na obrazek (w personal work) po powinien on się zrobić kolorowy, albo coś, bo gdy wyskakuje mi tam "click to enlarge" to w pierwszym momencie skojarzyło mi się z "niemożna wyświetlić obrazka"

Napisano
  • Autor

Banner po prawej ma byc uciety, bo to jest fragment komiksu. Rozjasnilem czcionke, menu. Co do enlarge jeszcze sie zastanowie. IE i Opere poprawie na dniach.

Thx