Por@szek Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Hejka. Po wielu bolach, trudach, przeklenstwa, wycieraniu okapujacej sliny z monitora z wscieklosci, odciskow od zapalek na powiekach, wyjmowania gwozdzi z .. tylu itd. skonczylem nowa odslone mojej strony. Niedluga beda dalsze up'y ale juz dzisiaj nie mialem sily szczegolnie ze niewiele juz tego zostalo (raptem z 5-8 renderow). Ale pasuje na dzisiaj. -> http://www.abandonedland.net Enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Hm Wielki plus za napis na wejsciu :D Ogolnie troche nie czytelne, zwlaszcza menu, na moim, nie za jasnym, monitorze jest zupelnie nie do przeczytania dopuki nie na jade na nie myszką. I nie wiem co za dziwne cosie są po prawej stronie, takie kwadratowe... O,o Anyway, quite enjoyed :) pozdrawiam Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Oj bu http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.abandonedland.net%2Fsite%2Fstart.htm ;P btw. chyba nie ten dzial ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Witam!! super pracki :) jedna prosba wiecej tutkow :D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Gdy klikam na obrazek drugiego tutka(ten pomiedzy flagami) to jest bug z linkami :) a po za tym jest cool imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 ładne denerwuje mnie w menu że ta łapka sie pojawia i znika :D shoutbox jakby sie nie mieści cały ? menu rzeczywiscie troche przyciemnawe no i mnie te tony tekstu odstraszają ;( :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Dla Opery też jest chyba "too cool" xD Popraw panie, popraw.... zanim Ciebie poprawią. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 popraw shoutboxa, żeby tylko jeden pasek przewijania był, do tego menu za ciemne, trzeba się przypatrzeć, żeby zobaczyć co tam pisze... PS> te obrazki po prawej chyba nie mają być takie ucięte w połowie ? edit: po najechaniu na obrazek (w personal work) po powinien on się zrobić kolorowy, albo coś, bo gdy wyskakuje mi tam "click to enlarge" to w pierwszym momencie skojarzyło mi się z "niemożna wyświetlić obrazka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2006 Banner po prawej ma byc uciety, bo to jest fragment komiksu. Rozjasnilem czcionke, menu. Co do enlarge jeszcze sie zastanowie. IE i Opere poprawie na dniach. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi