WWWoj Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 takie metro zrobiłem wrzucam 2 wersje druga podciągnięta troche w photoshopie przez kolege z pracy
t0m3k Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 niestety ale slabo, kiepski model (chyba ze to lowpoly ma byc), w szybach dziwne rzeczy sie dzieja, kiepskie materialy i kanciato. sproboj poprawic oswietlenie i render, moze troche motion blur'a dodac? pozdrawiam
tpiatek Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 szkoda że nie dałeś jakichś szczegółów tunelu ... Pozdrawiam
WWWoj Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Też to własnie czuje :p, ale chciałem sie upewnic bo jakos mi to zaakceptowali i w sumie sie zdziwiłem bo strasznie dalem ciała z robieniem tego szitu to chyba przez to ze pod presją i w stresie chociaz braków umiejetnosci, i pomysłu tez sie nie ukryje :0. Musze szybko zapomniec o tym koszmarze :/ Dzieki za komenty
JmTm00 Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 ej ale jak pbawisz sie swiatłem, zmienisz modelik, i takie tam to moze byc fajna ta pracka...miniaturka wyglada zachecająco...ale swiateł nie dorabiaj :D
Coruscant Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 A masz może blueprinty do tego metra? Bo ja szukam i nie mogę nigdzie znaleźć :(
Rekomendowane odpowiedzi