Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ello

Wczoraj mi się trochę nudziło więc postanowiłem trochę pogrzebać po necie oi poszukać jakiś materiałów. Poszukiwania okazały się owocne. A o to efekt.

• Like 1
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano
thx - a tak poza tym mam nadzieję że mamy do tych materiałów pełne prawa ;)

Mamy do nich prawa bo to są materiały tworzone przez normalnych usrów takich jak my i udostępniane do powszechnego użytku.

Pozdro

Napisano

nielot nie jest z rybnika i nie ma 20 postów;) a co do materialow do te same packi byly juz na forum wiele razy, duzo osob podawalo linki a z tego co pamietam to nawet sans serif dal namiary na deetee compilation, gdzie bylo tego znacznie wiecej;) pozdr

Napisano
danke artur :) hmm... artur to to samo co nielot ? zmieniłeś usera.. ? czy poprostu takie same avatary Oo

Możliwe ze ktoś ma tego samego avatara co ja heh. Kiedys mialem tu konto ale nie umiałem się zalogować wiedz musiałem sie zarejestrować na nowo. Takie życie

Napisano

tylko jedno "ale" - to nie nielot ma takiego avatara jak ty, tylko ty masz takiego jak nielot :D

co do packów to wartościowy (dla osób które jakąś podstawową tam wiedze mają) jest tylko trzeci (carpaint)

W każdym razie plus za chęci :)

Napisano

artur728 ---> Nie chcę odgrywać forumowego malkontenta, dzięki Ci za inicjatywę, ale nie tędy droga. Jeśli poznajdowałeś to w necie, bardziej na miejscu było podać linki do materiałów, nie same materiały. Mimo, że userzy udostępniają swoje shadery, itp., to nie każdy wyraża zgodę na ich redystrybucję.

Wystarczyło podać, na przykład link do: http://www.vray-materials.de

I ten avatar, zmień go, oszczędzisz sobie nieprzyjemności, bo faktem jest, iż ktoś już takiego używa, a jakby nie patrzyć, avatar jest dość specyficzny i rozpoznawalny.

Pozdrawiam