Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam, jest tu moze ktos kto znalby sie na temacie? Ja intetesuje sie tym wlasciwie od zawsze.. (a nie wiedziec czemu studiuje architekture :P ) Mam pomysl na pewien ciekawy projekt i chialbym sie z kims w tej sprawie skonsultowac..... Jak cos to walcie na gg. Dzieki :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja studiuje automatyke i robotyke ale jak narazie same nuuuudy zero robotow a tylko fiza matma i elektra:) a jaki masz pomysl ??

Napisano

Ja, ja! co prawda też nie jestem na automatyce, ale bawiłem się lego mindstorms ;)

Napisano
  • Autor

pomysl jest dosyc zlozony.. pracy przy tym bylo by na pewno od cholery...Mialby to byc robot - odkurzacz sterowany na komendy glosowe :)

Napisano

A w czym będziesz go programował?? Jeśli C++ to może cosik mogę napisać :)

Napisano

no ja jestem na 3 roku air'u ale nie sadze zebym Ci cos pomogl, moge co najwyzej jakis walek zaprojektowac albo obliczyc siły na belce :D

Napisano
  • Autor

heheheh nie wiem jeszcze w czym bede to programowal... mam nadzieje uczyc sie na bierzaco... tak czy siak zaczne dopiero w wakacje bo teraz w szkole mam niezla orke i ledwo na 3d czasu mi starcza (a i z tym jest czesto ciezko ;P)

p.s- sily na belce tez moge policzyc... tylko nie wiem po co:D od czego mamy mechanike budowli na arch...

Napisano
  • Autor

nie chodzi w sumie tak bardzo o funkcje... liczy sie bardziej sama frajda z budowania i lutowania kabelkow :) A tak w ogole... macie pomysly na jakies inne ciekawe roboty? Moga byc bezsensowne... ja np. mialem kiedys pomysl zeby zrobic sobie ramie podajace dlugopisy z piornika na biurku mi do reki :P

Napisano

Mi się udało zbudować robota zbierającego piłki tenisowe :D Rozpoznawał białe linie, tak żeby można było ograniczyć pole działania do okreslonej czesci kortu;) Niestety nigdy nie przeszedł chrztu bojowego na boisku.