Napisano 9 Grudzień 200618 l Witam wszystkich. Postanowiłem pobawić się trochę grafiką 3d. Z racji, że jestem synem stolarza zrobiłem coś takiego :) Używałem tylko i wyłącznie programu LightWave.
Napisano 9 Grudzień 200618 l artifrogus: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 9 Grudzień 200618 l Tweety-zdawalo mi sie czy widzialem kotecka? ;-) znowu...;-) podlaczam sie pod slowa daymona.
Napisano 10 Grudzień 200618 l Pokaż sam model z siatką. Tak jak koledzy pisali - render brzydki, oświetlenie także.
Napisano 11 Grudzień 200618 l Witam ponownie. Dziękuje za krytyczne uwagi, które są dla mnie cenne. Na początku zniechęciłem się, jednak teraz czuję motywację do rozwoju. Render wyszedł nieostry bo przy zmianie rozdzielczości jpg stracił na jakości, co dopiero dziś zobaczyłem. Pozwolicie, że jeszcze nad nim posiedzę i zamieszczę ponownie. Tym razem w dziale Work In Progress. Pozdrawiam
Napisano 11 Grudzień 200618 l Nie zniechęcaj się krytyką póki jest konstruktywna i budująca, niektórzy sporo płacą za takową. Dobrze że się zmotywowałeś :) Każda następna pracka będzie lepsza. Pozdrawiam
Napisano 28 Maj 200717 l Uważam, że render nie jest taki zły, a oświetlenie wydaje mi się ok. Tak poza tym to fajne.
Napisano 31 Maj 200717 l zmień perspektywę, bo wygląda na widok z lampy. Pokaż siatkę i zbliżenie samego sekretarzyka (teksturka).
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Niezbyt ładnie... Porozciągane tekstury dziwne oświetlenie i ujęcie też jakieś nietęgie. Radziłbym od nowa teksturki pozakładać i renderować z innymi ustawieniami. Wrzuć to lepiej do WIP