Gość artifrogus Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Witam wszystkich. Postanowiłem pobawić się trochę grafiką 3d. Z racji, że jestem synem stolarza zrobiłem coś takiego :) Używałem tylko i wyłącznie programu LightWave.
daymon Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Modeling - okay Oswietlenie - sredniowiecze. Pozdrawiam.
tweety Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 artifrogus: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
tadzio Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Tweety-zdawalo mi sie czy widzialem kotecka? ;-) znowu...;-) podlaczam sie pod slowa daymona.
piotrek Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Pokaż sam model z siatką. Tak jak koledzy pisali - render brzydki, oświetlenie także.
Gość artifrogus Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Witam ponownie. Dziękuje za krytyczne uwagi, które są dla mnie cenne. Na początku zniechęciłem się, jednak teraz czuję motywację do rozwoju. Render wyszedł nieostry bo przy zmianie rozdzielczości jpg stracił na jakości, co dopiero dziś zobaczyłem. Pozwolicie, że jeszcze nad nim posiedzę i zamieszczę ponownie. Tym razem w dziale Work In Progress. Pozdrawiam
Vorek Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Nie zniechęcaj się krytyką póki jest konstruktywna i budująca, niektórzy sporo płacą za takową. Dobrze że się zmotywowałeś :) Każda następna pracka będzie lepsza. Pozdrawiam
idrilelril Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Uważam, że render nie jest taki zły, a oświetlenie wydaje mi się ok. Tak poza tym to fajne.
Touch Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Następny górnik;D ...Ale pół roku, to nie tak strasznie;P
adam_m Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 zmień perspektywę, bo wygląda na widok z lampy. Pokaż siatkę i zbliżenie samego sekretarzyka (teksturka).
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Niezbyt ładnie... Porozciągane tekstury dziwne oświetlenie i ujęcie też jakieś nietęgie. Radziłbym od nowa teksturki pozakładać i renderować z innymi ustawieniami. Wrzuć to lepiej do WIP
Rekomendowane odpowiedzi