Gość artifrogus Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Witam wszystkich. Postanowiłem pobawić się trochę grafiką 3d. Z racji, że jestem synem stolarza zrobiłem coś takiego :) Używałem tylko i wyłącznie programu LightWave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Modeling - okay Oswietlenie - sredniowiecze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Fajne tylko coś AA słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 artifrogus: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Tweety-zdawalo mi sie czy widzialem kotecka? ;-) znowu...;-) podlaczam sie pod slowa daymona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 ladne modele, zrob rerender pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 bardzo nie ostry render;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Pokaż sam model z siatką. Tak jak koledzy pisali - render brzydki, oświetlenie także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość artifrogus Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Witam ponownie. Dziękuje za krytyczne uwagi, które są dla mnie cenne. Na początku zniechęciłem się, jednak teraz czuję motywację do rozwoju. Render wyszedł nieostry bo przy zmianie rozdzielczości jpg stracił na jakości, co dopiero dziś zobaczyłem. Pozwolicie, że jeszcze nad nim posiedzę i zamieszczę ponownie. Tym razem w dziale Work In Progress. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Nie zniechęcaj się krytyką póki jest konstruktywna i budująca, niektórzy sporo płacą za takową. Dobrze że się zmotywowałeś :) Każda następna pracka będzie lepsza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idrilelril Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Uważam, że render nie jest taki zły, a oświetlenie wydaje mi się ok. Tak poza tym to fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Następny górnik;D ...Ale pół roku, to nie tak strasznie;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyLord Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 @idrilelril Ladnie dzisiaj postow wbiles :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 zmień perspektywę, bo wygląda na widok z lampy. Pokaż siatkę i zbliżenie samego sekretarzyka (teksturka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Niezbyt ładnie... Porozciągane tekstury dziwne oświetlenie i ujęcie też jakieś nietęgie. Radziłbym od nowa teksturki pozakładać i renderować z innymi ustawieniami. Wrzuć to lepiej do WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi